Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktraś z was miała orgazm podzczas seksu analnego?

Polecane posty

Gość gość

Razem z moją dziewczyną zaczęliśmy ostatnio próbować rozszerzyć nasze zabawy o drugą dziurkę. Właściwie to ona mnie do tego namówiła. Zaczęło się od próśb żebym podczas gdy robię jej palcówkę, palcem drugiej ręki delikatnie pieścił okolice o***tu, jak to się spodobało to powiedziała żebym jej tam włożył palec. No i teraz często chce palcówek na po jednym palcu w każdą dziurkę, albo akcji typu pochwa-1 palec, anusek-2 palec, łechtaczka-język. Z jednej strony mnie się to całkiem podoba, bo to takie trochę perwersyjne, z drugiej to jednak mam mieszane uczucia, bo przecież wiadomo do czego o***t głównie służy. Ostatnio poprosiła mnie żebym jej tam penisa wsadził i zerżnął tak jak w pochwę. I stąd moje pytanie - czy kobieta podczas takiego stosunku może dojść i mieć orgazm? Bo w sumie nawet jak robię jej te palcówki, to zawsze pieszczę jej też myszkę, więc w sumie jak dochodzi to chyba od wszystkiego po trochu, nie próbowałem dotąd doprowadzić jej do orgazmu samym tylko palcem w tyłku. Więc zastanawiam się po prostu czy jak przelecę ją w tyłek to ona dojdzie czy nie.

Gość gość
dojdzie bez problemu, jeśli sama chce to znaczy że wie co robi

Gość gość
wkładać dziewczynie tam palec - przecież to obrzydliwe :O

Gość gość
stanął