Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki motocykl

Polecane posty

Gość gość

Do dalekich wycieczek się bardziej nadaje chopper czy sportowy?

taki na którym wygodnie się siedzi ;] A z tego co widzę to większość ludzi wybiera choppery.

Gość gość
Do dalekich wycieczek naked,turystyk.Choper bardziej nadaje się do jazdy rekreacyjnej.Zresztą sam(a) musisz wiedzieć co Cię kręci. :D.Każdym motocyklem można pojechać daleko.

Gość Paulinusss
Na wycieczki to tylko enduro, warto rozważyć zakup Kawasaki Versys (750 lub 1000). Jest wygodny w prowadzeniu i komfortowy. No i w porównaniu z enduro marki BMW jest znacznie tańszy...

Gość gość
Mam Jawę z 1979 do sprzedania jak coś :)

Gość gość Kawassaaki
Mam Kawasaki do sprzedania jak ktos chce?

Gość DariaNimcek
Myslę, że warto abyś zaczeła od 125 i tutaj Honda CBR będzie świetną opcją, jeżeli szukasz maszyny na której sobie fajnie pojeździsz to koniecznie zajrzyj do oferty HondaPlaza to najwiekszy salon motocyklowy tej marki w kraju. Masz zarówno nowe jak i używane modele także może akurat znajdziesz ;)

Gość gość
Ja stawiałem zawsze na BMW i taki własnie motocykl mam i teraz. Konkretny model http://pawelec.bmw-motorrad.pl/oferta/348. Jestem z niego mega zadowolony. Jak szukacie dobrego dealera to w Nowym Tomyślu Pawelec jest zdecydowanie najlepszy.

Gość Torrik
Najlepiej będzie jeżeli przed zakupem trochę lepiej poznasz interesujący Cię sprzęt. Na Youtube znajdziesz świetnie prowadzony kanał salonu HondaPlaza w Warszawie który jednocześnie ma największy wybór motocykli tego producenta i nie tylko na naszym rynku. Do tego w razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości zawsze można liczyć na świetną i doświadczoną obsługę.

Gość mczay
Czy zamiast na motocykl nie lepiej byłoby Ci się zdecydować się na zakup quada? Możesz kupić go w stanie do naprawy, a sporo zaoszczędzisz. Tylko proszę,pamiętaj, aby jego naprawy dokonać wyłącznie z pomocą części oryginalnych, które możesz kupić w sklepie internetowym https://duo-quatro-moto.pl/ (posiada w swojej ofercie wyłącznie części oryginalne).

Gość Zommaler
Z tego co przeglądałem to w ofercie https://barton-motors.pl/ są bardzo fajne motocykle tylko sam bym potrzebował porady na ten temat. Z racji tego, że jeszcze nigdy nie miałem motoru to myślałem o zakupie skutera takiego jak np. Falcon 50 (sporo osób go poleca i jest podobno bardzo mało awaryjny), ale z drugiej strony może od razu lepiej kupić motor o pojemności 125 i uczyć się na nim jeździć? Na przykład taki "Hyper" z dobrym zawieszeniem i oponami przystosowanymi do jazdy nie tylko po asfalcie wygląda dobrze jak na taką cenę. Jest tu jakaś osoba, która konkretnie zna się na temacie?