Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebna odpowiedz szybko

Polecane posty

Gość gość

Czesc, czy jak dziewczyna piesci moja meskosc ustami przed stosunkiem powinienem miec wytrysk czy raczej do tego nie powinno dochodzic? Strasznie mnie to meczy

Gość frii
to zalezy od twojego wieku. jesli jestes mlody to mozesz nie doczekac z wytryskiem do stosunku. nie mecz sie myslami, tylko powiedz dziewczynie, ze kreci cie niesamowicie i moze sie po tobie "wszystkiego" spodziewac (czyt. wytrysku) :) moze odpowiedz nie jest blyskawiczna, ale jakas tam jest ;)

Gość gość
jestem mlody mam 18lat i sie boje ze cos zepsuje podczas pierwszego razu

Gość frii
nie ma sie czego bac.. co niby masz zepsuc? to nie rowerek czterokolowy z dziesiecioma przerzutkami, ani samochodzik na baterie. powiedz dziewczynie, ze to twoj pierwszy raz.. jej pewnie tez pierwszy. nawet jesli nie pierwszy to i tak sie nie przyzna... powie ze jej tez pierwszy.. i zdaj sie na spontan.. im bedziesz spokojniejszy, tym lepiej :)

Gość gość
Nie mogles tak od razu, dzieki czyli jak skoncze w ustach to nie bedzie tragedii a normalnie po chwili do stosunku moze dojsc tak ? :)

Gość frii
:D dla ciebie tragedii nie bedzie.. nie wiem co na to twoja dziewczyna. moze najpierw zapytaj czy mozesz w taki sposob finiszowac :D nie kazda kobieta lubi final w ustach.. moze akurat twoja do takich nalezy.

Gość gość
Nie chodzi o to, bardziej zmierzam do tego czy po wytrysku podczas orala bedzie mozna sie kochac normalnie czy to juz bedzie zakonczenie lozkowych zabwa.

Gość gość
Czy ty masz 14lat? Zwal sobie gruche i sprawdz czy po wytrysku znowu ci stanie. Co za ludzie sie teraz biora za seks...

Gość gość
gość dziś Kolejna osoba zaliczajaca sie do tych najbardziej pomocnych, staje mi ale nie od razu jak sie spuszcze

Gość gość
no !!!! jak tak będziesz brał się do rzeczy to niechybnie będziesz najdalej do wakacji młodym ojcem