Jaaa123 0 Napisano Grudzień 6, 2014 Cześć wszystkim :) Chciałabym, abyście mi pomogły. no więc... od maja tego roku, do pazdziernika brałam tabletki antykoncepcyjne TENNIA . zrobiłam miesieczna przerwe w braniu tabletek i czekałam na okres po odstawieniu. 21 pazdziernika gdy juz nie brałam tabletek był przerywany stosunek (ale zawsze jakieś ryzyko jest) .24 listopada byłam u ginekologa po kolejne recepty na tabletki i na kontrole. miałam robione badania jajników i usg podbrzusza. okazało sie ze jest wszystko w porządku. 28 listopada dostałam normalnie miesiaczke (w terminie, w którym bym dostała jakbym brała dalej normalnie tabletki ) . wiec w tym samym dniu zaczełam przyjmować znow tabletki. aktualnie jestem przy 9 tabletce (licząc dzisiejszy dzien). miesiączka dawno sie skonczyła, a ja dziś zaczełam krwawić. więc moje pytanie brzmi : czy moze to być krwawienie wywołane przez tabletki, czy to ciąza? (bo lekarz badając mnie poprzez usg podbrzusza nie mógł jeszcze zobaczyć czy jestem w ciązy, bo to dopiero byłby poczatek,a przecież pierwsze tyg ciazy sprawdza sie za pomoca usg dopochwowego, co nie ? ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaaa123 0 Napisano Grudzień 6, 2014 dodam że mam czasami bóle głowy, brzucha, zmienny apetyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2014 Tak trudno zrobić sobie test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach