Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska 46 dupka

jak schudnąć, gdy się kocha jeść ?

Polecane posty

Gość gość
fajny temat co jesc zeby schudnac i sie w miare najesc? wiecie?

Gość gość
tez mam ten problem, nie umiem sobie z nim poradzic. zajadam ze stresu dawniej gdy mialam stres nie jadlam prawie nic , a teraz na odwrot

Gość gość
Też tak mam, a zwłaszcza kocham jeść wieczorem i to już jest błąd. Koleżanka dała mi jakiś suplement do picia na spróbowania aqua slim? pił ktoś z Was? działa?

Gość gość
ja pilam, z miesiac , ale tam sam cukier jak sie potem dowiedzialam , i wcale na mnie nie dzialalo

Gość grubaska 46 dupka
ja wiem co jeść, by schudnąć, ale też nie chodzić głodnym, ale gdy mam gorszy dzień to konsekwentnie robię na odwrót. Polecam na śniadanie owsiankę (4 łyżki namoczone na noc, rano odcedzone), ale płatki nie błyskawiczne, tylko górskie, do tego 2 łyżki jogurtu, pół jabłka starte na tarce, ja daję też 2 śliwki, kilka żurawin, bądź kulek granatu, obowiązkowo cynamon - syci na długo, cynamon zbija cukier

Gość gość
ja akurat nie moge tego jesc

Gość gość
Sam aqua slim cudów nie zdziała ale jak się przejdzie na dietę i ćwiczy to efekty są. Mi po miesiącu stosowania udało się schudnąć 4kg :)

Gość gość
A jaką dietę stosowałaś przy aqua slim?

Ja żadnej przy trilacu - po prostu wtregulował mi pracę jelit i 5 kilo mniej. Uważam, że jak uczciwei ćwiczycie i mniej jecie to schudniecie, ale kiedy potrzeba jedzenia jest ogromna, można się wesprzeć jakimś suplementem.

Gość gość
trilac chyba miesiac mozna stosowac

Witam! Samo stosowanie suplementów wspomagających odchudzanie takich jak m.in. AquaSlim nie da efektu w postaci utraty wagi. Było by to zbyt piękne. Aby działanie AquaSlim było właściwe warto jego stosowanie połączyć z odpowiednio zbilansowaną dietą oraz aktywnością fizyczną . Dodam, że zalecana dzienna dawka tego suplementu to zawartość jednej saszetki. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Kazdy uwielbia dobre jedzenie. Pytanie, czy to , co jest pyszne jest tez zdrowe? Czesc produktow tak. Jedzenie to paliwo. Ale wiekszosc to smieciowe produkty. I my same marnujemy nasze pieniadze, aby sie najesc niezdrowymi rzeczami, ktore nas tucza i szkodza. Mysle, ze silna wola i zrozumienie, czego tak naprawde siw chce, moze pomoc.

Gość gośćMatilde
Można schudnąc nawet wtedy kiedy się kocha jeść.Wystarczy zmniejszyć ilość jaką się je .Dobra metoda to częściej a mniej.W odchudzaniu bardzo pomagają tabletki Foreverslim.Przypieszaja przemianę materii ,zapobiegają napada głodu.Z pomocą tych tabletek można schudnąć sporo.

Witam ponownie, idealne do stosowania w Twoim przypadku są kapsułki appetite control by aquaSlim, które pozwalają na kontrolowanie nadmiernego łaknienia. Chętnie odpowem na Twoje pytania Agnieszka Domańska

Gość gośćlukrecja
Najważniejsze, żeby dawać coś z siebie. Wiadomo, że nie schudniecie z dnia na dzień. Bardzo istotne jest zdobywanie zdrowych nawyków - aktywność, rozsądna dieta, I w moim przypadku tabletki Foreverslim dopiero wtedy rzeczywiście zdołacie utrzymać odpowiedni efekt.

Zaczniij od regularnych ćwiczeń, znajdź coś dla siebie - basen, bieganie, siłownia, 5 zbilansowanych posiłków dziennie. Ja miałam podobnie, też lubię dużooo gotować i czasami był z tym problem, ale zawsze można gotować dla innych. :) Koleżanka poleciła mi RMEDICA, zrobili mi badania, dostosowali indywidualny program dietetyczny i są efekty, ja jestem zadowolony, choć wiadomo, że w wielu kwestiach trzeba się ograniczać. Powodzenia :)

Gość gość
Tez uwazam ze sport jest najlepszym przepisem na ladna sylwetke. Ja ostatnio zakochalam się w jezdzie na rowerze. Kupilam sobie piekny rowerek w http://www.twojrower.eu/ i smigam jak się patrzy. Nie dosc ze chudne to jeszcze milo spedzam czas i się relaksuje, same plusy 

Gość gość
Też uważam że sport to najlepsze rozwiązanie na odchudzanie ale wspomaganie suplementami nie jest złe ja pije aqua slim.

Gość Romka1122
Jak ja to rozumiem - także kocham kuchnię, gotowanie, przyrządzanie potraw... Mam 33 lata. A przecież wszystkiego trzeba spróbować, powąchać, dotknąć.. I jak się tu oprzeć? Ale niedawno znalazłam sposób - nadal jem i gotuję, ale codzienne ćwiczenia wsparłam dwiema tabl. dziennie Therma Line Fast. Biorę trzeci tydzień, waga po raz pierwszy drgnęła kilka dni temu, a diety nie zmieniłam. To naprawdę przyspiesza spalanie kalorii, a już w nic nie wierzyłam.

Gość gośćmmm
Hej Dziewczyny, ja także mam problemy z wagą i staram sie schudnąc ( po raz kolejny) dzis pierwszy dzien za mną. Wiem ,ze dam rade zrzucić zbędne kilogramy ( przy pierwszej diecie schudłam 17 kilo) wytrzymałam 4 lata ale ostatnio w ciagu 4 miesiecy przytyłam 10 kilo:( sama nie wiem kiedy-pewnie przez swieta i problemy zdrowotne,stany depresyjne. Moim największym problemem tez jest to ze kocham jesc! lubie gotowac, piec. Od 4 lat staram się jesc zdrowo i mimo to przytyłam. Najgorsza jest mobilizacja, mam dni ,ze jem posiłki o stałych godzinach a pozniej sa dni ,ze sie objadam a pozniej zjem tylko raz dziennie! Takie błedne koło- wiem jak jeść, wiem co jeść, wiem od czego tyje a mimo to nie potrafie jesc normalnie ehhh

Gość gość
Po prostu trzeba jeść tak jak do tej pory, tylko zamienić białe na pełnoziarniste i ciemne, np na pieczywo na zakwasie z tradycyjnej pierkarni (tj. Mega&Dolce Szczecin), jeść dużo warzyw i nie smażyć, tylko piec i gotować. Wszystko mozna, tylko trzeba chcieć.

Gość gość
Mam to samo, co większość z was. Kocham jeść, gotować, karmić bliskich. Nie wiem czy sobie nie zaszkodzę, ale jestem świeżo po kuracji oczyszczającej (4kg w dół), a teraz mam zdrowo jeść. Jak dopadnie mnie jojo to w nic już nie uwierzę:(

Gość gość ola
Dziewczęta również mam problem z tym odchudzaniem 26 lat 80 kg przy wzroscie 164 cm Kocham słodycze! Próbowałam wielu diet - zawsze to samo brak wytrwałosci! Nie mówcie mi o zdrowym odzywianiu! Mało jem bo pracuje, ale nadrabiam słodyczami bez których mój świat nie istnieje. Macie rady ? Co Wam pomaga ?

Gość MATODYLDA
Najlepiej jeżeli chodzi o odchudzanie to wybrać sobie dietę, ustalić czas i dni ćwiczeń oczywiście tego pilnować i kupić Foreverslim, ja tak zrobiłam i super efekty to przyniosło Schudłam w 3 miesiące 10 kilogramów, polecam wziąć się w końcu za siebie jeżeli ktoś ma problem z nadwagą, bo prędzej czy później odbije się to na waszym zdrowiu .

Gość gość
Według mnie tabletki Foreverslim to najlepsza rzecz jaka mnie spotkała.Dzięki tym tabletką w końcu udało mi się pozbyć oponek które szpeciły mój wygląd.Polecam

Gość gość
5:2 5dni jesz normalnie, 2 dni poscisz I jesz 500kcal. Wbrew pozorom bardzo latwe do zrobienia I chudnie sie szybko. Ja jadlam jak wsciekla I zadna dieta nie pomagala, bo chcialo mi sie wyc jak bylam na diecie. W koncu trafilam na ten sposob odzywiania I to mi pomoglo. Mam mniejszy apetyt, nie rzucam sie na jedzenie. W normalne dni jem normalnie, a w post mam rzeczy, ktore jem, jak jajka na twardo, set bialy itd. Nie jestem glodna. Schudlam 6 kg w miesiac.

można chudnąć, oraz jednocześnie nie głodzić się i jeść to co się lubi, ale wymaga to częstych i długich ćwiczeń (coś za coś) - w moim przypadku to 60-90 minut dziennie, 5 razy w tygodniu (lubię ćwiczyć, więc to nie problem) - preferuje jazdę na rowerze (w zimie oczywiście na stacjonarnym). http://zdrowe-odzywianie-online.pl – zdrowe diety, skuteczne odchudzanie, zdrowa żywność

Gość Annakik
Możesz kochać jeść, a mimo to schudnąć, wystarczy tylko dobrać odpowiedni suplement - https://www.chcemyschudnac.pl/acai-berry-900/. Możesz dzięki niemu zrzucić ok. 2 kg w miesiąc przy codziennym stosowaniu. Ja używałam, dlatego polecam.