Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szczeniak sie ze mna wita to lize i tak delikatnie szczypie o co chodczi

Polecane posty

Gość gość

Mam szczeniaka, jest to wesoly rozrabiak. Mam pytanie do tych co pisiadaja psy.co oznacza, jesli szczeniak sie cieszy, lize i tak jedniczesnie delikatnie jakby przygryza, szczypie?to nie boli, ale smieszy mnie to. dlaczego tak robia?

Gość gość
.....

przeczytaj choć jedną książkę o psach, to taka rada na początek, w zasadzie przed kupnem psa to, że pies liże po twarzy i podgryza, zwłaszcza w okolice ust to atawizm (znowu książka się kłania) polegający na domaganiu się jedzenia od rodzica wracającego do gniazda

Gość gość
Jaka rasa

Gość gość
ale jak juz jestem w domu to tez to robi, klade go na kolana, i on tez chce mnie lizac i tak szczypie, czasem zaboli,ale widac, ze nie jest to typowe silne gryzienie, jesli wiecie o co mi chodzi

Gość gość
Daj mu żreć to przestanie.

Gość gość
ja nie kupowalam go, po prostu dziewczyna ktora dostala go od chlopaka a sie wyprowadzila do innego kraju zostawila mi go, to zwykly maly kundelek, cos jak Jack ruseel. on jej nie pamieta bo jak mial 3 tygodnie, to jej juz nie bylo.

Gość gość
on ma juz 2 miesiace, jest tu tez jego matka, wiec na brak towarzystwa nie moze narzekac.

Gość gość
3 miesiace juz ma,

Gość gość
to bylo nagle, ja nigdy psa nie mialam ,ale podjelam sie opieki nad nim i jego matka. maja ogrod, duzo miejsca do biegania, bo wynajmuje domek ze wspolokatorami.u nas przemocy nie ma, psy sa chowane w milosci i dobroci.

Gość gość
Kiedy liże a Ty tak lubisz to ok. Kiedy tylko zaczyna łapać ząbkami powiedz natychmiast "nie". Karć małego stanowczym głosem (nie bij!!!). Bądź konsekwentna w dyscyplinie.