Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście jak kobiety są wybredne co do wyglądu mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Masakra

Gość gość
Nie, nie zauważylismy. Ja tam wszędzie widzę ładne, a czasami śliczne dziewczyny z brzydalami i oblechami do kwadratu. Nie brak urody tylko bierność, brak pracy, znajomych, umiejętności społecznych i gnicie przed kompem sa przyczyną twojego braku sukcesów romantycznych..

Gość gość
Strasznie wymagaja modeli!

Gość gość
wątek odgapiony z tym ze tamten facetow dotyczyl

Gość gość
Faceci to za to są tacy wspaniałomyślni,że jak widzą otyłą szczerbatą garbatą zezowatą i z trądzikiem to biegną jej otworzyć drzwi w nadziei ,ze zgodzi się na randkę ! Ach Ci mezczyzni ❤️!!

Gość gość
Wlasnie tak :) tacy jestesmy wspaniala

Gość gość
Ja nie chce paskudy. Jak to takim żyć jak patrzeć na niego nie można? Nie będę udawać wspaniałomyślnej i zwiążę się z burakiem w dresach bez zębów i łupieżem. Facet dla mnie ma wyglądać jak Leonardo DiCaprio i być wykształcony i mieć kasę i klasę. Każdy ma prawo mieć wymagania względem przyszłego partnera o ile samej się też stara sprostać tym wymogom.

Gość MorticiaAddams9
Ale z drugiej strony popatrzcie na siebie. Wielu z was zwyczajnie o siebie nie dba. Nie dbacie o zeby ( roznokolorowe od zoltego po czarny i braki) o dlonie ( naprawde obciecie paznokci to takie skomplikowane?) o ubior itp. Pracuje w sklepie. I mam do czynienia zarowno z panami pachnacymi drogimi perfumami jak i z takimi panami ktorzy nie dbaja o siebie. To drugie to czestsze zjawisko... panowie sa albo bardzo przecietni czyli woda mydlo+ czyste ubranie niekoniecznie z tej epoki albo fleje. eleganccy panowie sa troche rzadszym zjawiskiem.

Gość gość
nazywac kogos oblechem to przesada:/

Gość gość
Nie, nie zauważyliśmy.

Gość dość ładna ale nie w typie
Ja nie jestem jakoś szczególnie wybredna, na wiele cech uchodzących za nieatrakcyjne jestem w stanie przymknąć oko, przy czym facet powinien mi się ogólnie choć trochę podobać (tak, może mieć multum wad, uchodzić za niezbyt urodziwego i mi się podobać), ale cóż z tego?

Wcale nie :) uważam, że dziewczyny są bardziej rozsądne w swoich wymaganiach i przeciętna dziewczyna raczej nie liczy na poważnie że trafi jej się jakiś nie wiadomo kto :) kobiety też nie przypirdalają się do każdego szczegółu, nie analizują, że a to klata może by mogla być trochę szersza, a to nos mniej garbaty, a to tyłek lepszy itd...kobiety oceniają wygląd bardziej całościowo...facet ma być np wysoki, brunet i wysportowany...i to tyle :) No i oczywoście osobno charakter...Ale faceci :o faceci rozbiorą laskę na części drobne i jeszcze pod mikroskopem oglądną :o I wcale nieważne ze taki facet ma sobie może w wysokich buciorach 170 naciągane, niewysportowane ciało i jest średni z twarzy, oooo nieeee :) taki chłopina i tak uważa że to nic że sam jest średni bo on i tak zasługuje na miss i nie będzie się zniżał...a jak już nawet to i tak będzie uwazał, że robi przeciętnej dziewczynie łaskę że z nią jest, bo gdyby chciał...:D znam wielu takich kolesi żałosnych :D

Gość gość
Kobiety maja znacznie wieksze wymagania od mezczyzn. Wszystko sie toczy wokol kobiety! Kobiety nie akceptuja mezczyzn wysokich 180cm z waga 70kg a akceptuja jakims cudem z nadwaga 15kg? to co jest? Nie ich wina, ze sa szczupli, chudzi a przytyć graniczy cudem?!?!?!

Gość gość
Na charakter jaka patrzy? ŻADNA!

Gość gość
Kasa,materializm,wygoda. Dziewczyna mnie rzuciła.Utrzymuje z nią jednak dalej kontakt.Po kilku miesiącach przyznała mi się że nie chce że mną być bo jest wygodna.Dom,Mieszkanie,samochód,kasa.Jestem biedny,nie mam mieszkania zarabiam ok 2500 netto na miesiąc.Mam 35 lat ona 30.Dla większości dzisiejszych kobiet zapewne jestem nie zaradny skoro dalej nie mam swojego mieszkania.Zdałem sobie sprawę że dla kobiet nie liczy się miłość i to czy ją będę kochał i szanował ale właśnie kasa.

Gość gość
Nie zauważyłam. Na ulicach widuje kobiety i to niezle z facetami malo atrakcyjnymi albo przeciętnymi. Nie wiem skąd się bierze teoria o wybrednosci ludzi. Rzeczywistosc pokazuje coś innego.

Gość gość
23:53 Nie zauważyłaś bo polskie kobiety mają spaczone postrzeganie wyglądu mężczyzn i kobiet, tylko że w odwrotne strony. Wyjaśniam: dla was facet 10/10 jest co najwyżej przystojny 8/10 facet 8/10 jest już dla was tylko przeciętny facet 7/10 jest już dla was nieciekawy a facet przeciętny max. 6/10 to już dla was niesamowicie brzydki Z postrzeganiem kobiet jest u was odwrotnie, czyli: wyjątkowo nieurodziwa dziewczyna jest dla was może być, 5/10 dziewczyna zupełnie przeciętna jest dla was ładna 7/10 dziewczyna nawet ładna jest wg was bardzo ładna 8/10 a te obiektywnie 8/10 i więcej to wszystkie widzicie jako niesamowite piękności 10/10 I dlatego widzicie tak wiele "brzydkich" facetów z "pięknymi" kobietami, choć równie dobrze obiektywnie może to być para chłopak 7/10 z dziewczyną 6/10 tak w rzeczywistości.