Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda kobieta wymaga modela z wyglądu

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda

Gość gość
Jako kobieta zgadzam się z tym. Facet chce modelkę to kobiety chcą modeli.

ii znowu wszystko wina mezczyzny. HAHAHAHAHA jak zawsze. mamy przepraszac za to ? (mowie do poprzedniej wypowiedzajacej sie)

Chlop zdradzi - co za c/h/u/j. Zdradzil ja jest swinia itd... Kobieta zdradzi - to wina chlopa - nie dawal jej tego czego ona oczekiwala... PATOLOGIA>

Powiem tak. Chlopy do 22 roku zycia patrza na wyglad potem jak jakos dorosna i sie mozna powiedziec ogarna to juz mniej.. Jesli chodzi o kobiety to faktycznie.. przede wszystkim wyglad. Pamietam raz jak kolezanki sikały po nogach bo zobaczyly jakiegos goscia umiesnionego w autobusie.. i moja przyjaciolka ktora mi sie podobala potrafila mi 3 dni o nim opowiadac (tak bylem we friendzone-frajer) a czemu do niego nie zagadala ? bo byl o 3 centymetry nizszy... ZROZUM KOBIETE ?

Gość gość
Hulk nie rozumiesz. Skoro facet może pragnąć modelki, to czemu kobieta może tylko chcieć jakiegoś zaniedbanego pierwszego lepszego, bo jak chce modela, to zaraz jest powierzchowna.

Gość gość
A broń Cię Panie Boże:) Żeby był jeszcze ładniejszy ode mnie? I żebym miała przy nim kompleksy i żeby mnie nie pociągał bo byłby jakiś zniewieściały przez swoją urodę? Mężczyzna ma być mężczyzną, a nie modelem ciotą lalusiem phiiii :)

Gość gość
Tak dorośli faceci uwielbiają grube paskudne dodatkowo bez zębów dziewuchy.

ROZUMIEM DOSKONALE. Macie prawo do checi posiadania super chlopaka, to jest normalne. i wg mnie dobre. Ale to co napisalem wczesniej o tych zdradach - obczajcie rozne tematy;) tak jest ityle :D