Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby bez makijazu to pasztety...

Polecane posty

Gość gość

Kto sie ze mną zgodzi?

Gość gość
Ja! Dzisiaj poszłam na lodowisko bez, total paszczur ze mnie, powiadam :P:classic_cool:

Gość gość
nie zgadzam się.

Gość gość
zgadzam sie. gladka twarz bez przebarwien i wypryskow ma tylko dziecko. kazda kobieta ma jakies nierownosci na twarzy, przebarwienie (nie mowie juz o tych, ktore pala, bo ich cera to zupelna kaplica cmentarna) czy wyprysk, jakas mala blizna, pieprzyk, duze pory. twarz bez chocby kremu z fluidem wyglada niezbyt pociagajaco.

Gość gość
powiedz to wszystkim facetom. Najwyraźniej taka po prostu jest skóra dorosłych ludzi (chociaż znam takie, co mają twarze jak niemowlęta).

Gość gość
Oj to prawda,jak ja zazdroszcze mojemu synkowi lat 2 tej nieskazitelnej buźki,w ogóle skory. W lato jeszcze jest inaczej bo sie czlowiek opali,skora jest bardziej promienna a zima..brr..

Gość gość
ja tam zawsze jestem blada. Latem po prostu blada, zimą odbijam światło jak księżyc :D

Gość gość
Z tą skórą to niestety prawda. Faceci maja grubszą, lepiej nawilżoną skórę niż kobiety, dzięki czemu później się starzej, nie mają różnych przebarwień. Kobiety mają cienką, delikatna skórkę, hormony też mają na nią wpływ przez co większość prędzej czy później jakieś przebawienia złapie, nierówny koloryt, no taki nasz los :P

Hahah :p czyli baby to pasztety a makijaż jest ok :) w takim razie kup sobie zestaw do makijażu i z nim sobie bądź :) bo przecież nie będziesz z makijażem wiszącym na pasztecie :o no gdzie blee :p

Gość gość
faceci wcale nie mają lepszej skóry - tak samo mają poszerzone porty, zmarszczki, przebarwienia i wory pod oczami. Tylko facet może, a kobieta nie, co?