Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

policja pomoze ?

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka ma dziwna sytuacje. nagle jej znajoma zadzwonila do niej z pretensjami ze ktoś wyslal jej zrzuty rozmow z facebooka na którym moja kolezanka pisze z kims i wyzywa ta druga. jednak moja kolezanka nigdy nie pisala czegos takiego a te rozmowy sa sfałszowane. chcą isc z tym na policje tylko czy policja cos z tym zrobi czy je oleje ? kolezanka boi się ze policja stwierdzi ze to głupie sprawy małolatek , jak myślicie ? jest sens żeby się wybieraly ? policja sprawdzi czy ktoś się podszywal czy oleja sprawę ?

Gość gość
nie sadze.

Gość gość
Tak właśnie będzie jak napisałaś!

Gość gość
Ale chyba musza przyjąć zgłoszenie ? Generalnie to podszywanie sie pod kogos , tylko czy łatwo to sprawdza

Gość gość
Mogą mieć więcej problemów niż myślisz, a zgłoszenie zapewne przyjmą,i co dalej? ............

Gość gość
no wlasnie co dalej ? czy będą sprawdzać kto jest prawdziwym autorem tych rozmow ? może wezwa tego kolesia co przestal te rozmowy ? czy raczej nawet tego nie rusza ?

Gość gość
Nie nakręcałbym się że jest to taka prosta sprawa, jeśli nic wam nie grozi, nie ponieśliście z tego tytułu strat,oprócz moralnych pakowanie się w taką sprawę jest mało realistyczne że coś wskóracie . Moja rada; zmieniać często hasła do takich portali!