Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiciusia93

Czy wyznac komus takiemu milosc

Polecane posty

Ostatnio dostalam e-maila od chlopaka , ktory zdradzil swoja narzeczona ze mna i jest z nia nadal. Zadal mi pytanie czy zaczniemy od nowa. Odpisalam mu 3 wiadomosci i mija 2 tydzien i jest cisza. Nigdy zadne z nas nie wyznalo sobie milosci, jak mysliscie zrobic to jako pierwsza, poprzez wiadomosc internetowa? Jakie sa wasze zdania?

Nie być z nim. Lepiej zostań ze mnom bendzie ci dopsze kochana muwie ci to zrob tak a nie bendziesz załować sprawie że sex zabieże dla ciebie noego czwartego wymiaru

Gość gość
Chyba czegoś nie zrozumiałam. Chcesz wyznać miłość facetowi, który ma narzeczoną, jest chujem, który ją zdradza a Ciebie ma w d***e nie odpisując na Twoje wiadomości? I co macie zacząć od nowa, skoro między Wami było tylko bzykanko?

Gość gość
Daj sobie spokój dziewczyno . Dwa tygodnie od twoich trzech wiadomości i nic ! Wygląda na to że to Ty masz się o niego starać ha ha żałosny facet , musiała się mu znudzić tamta kobieta i chce zmiany a Ty na to lecisz. Zastanów się czy z tobą nie zrobi tak samo.

Od naszego ostatniego spotkania minelo ponad rok, nigdy zadne z nas nie okazalo tego,ze chce czegos wiecej,,,, Chcialabym wiedziec tylko czemu on do mnie napisal ,,, i jesli nie moge przestac o nim myslec, pisac mu o tym??

Gość gość
wariatko.tu nie bylo zadnego bzykania..a od nowa to chodzi o edukacje.