Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzix93

opk

Polecane posty

Gość zzz_t
Może z braku dreszczyka emocji ? Może potrzebujesz mocniejszych wrażeń ?

Gość gość
a próbowałas piescic lechataczkę podczas penetracji? czy najpierw "podprowadzic sie' pod orgazm masturbacją, i potem dokonczyc energiczną penetracją? co nie wyszło?

Nic a nic nie wychodziło .nie a nic po prostu dla tego zastanawiam sie gdzie mozę tkwic ten problem...po prostu to jest tak że nagle coś "hamuje" i koniec ... ehhhh ehhh ehhh - zadna z was nie miała takiego prblemu no nie mowcie ???

Gość gość
Ja tak miałam ja ty autorko. Byłam młoda seks był nowy. Facet starszy kilka lat. Nigdy z nim nie doszłam. Sama pewnie -to nic trudnego Potem drugi facet też nic. Może nie będę wymieniała ilu ich było ok? Spotkałam kiedyś hojnie obdarowanego przez naturę najpierw były pieszczoty a potem wszedł we mnie a ja jakbym była dziewicą po raz wtórny On dopiero wszedł a ja już miałam orgazm, miałam wrażenie że mam orgazm za każdym razem jak on robi ruch w przód i za każdym razem jak robi ruch w tył, czyli miałam wtedy miliony orgazmów a na końcu miałam odlot. Potem zrozumiałam że to kwestia rozmiaru członka i tyle.

Gość gość
O czym fantazjujesz podczas masturbacji ? Próbowałaś ostrzejszego seksu ?

Gość gość
czasami to kwestia rozmiaru choc twierdzą, ze niby srednica wazniejsza niz długosc ;)

Gość gość
A ja właśnie średnicę miałam na myśli! Długość nie ma żadnego znaczenia bo pochwa nie jest długa. Ale średnica to klucz do orgazmów!

Gość gość
srenica... no to odetchnałem z ulgą... :D :classic_cool:

Gość gość
Niewielu mężczyzn cieszy się odpowiednia średnicą członka.

Gość gość
Teraz wyobraźmy sobie że wszyscy faceci mają grube członki Co by się stało? Każda kobieta uwielbiałaby seks i nie byłoby ani jednej mającej problem z orgazmem

Gość gość
Ktoś powinien wymyślić jakieś urządzenie do pomiaru parametrów Wiecie co mam na myśli? Kobiety! Powinny być jakieś oznaczenia na to Tak jak z butami! Jedna potrzebuje 36 a inna rozmiaru 40! Może by się ludzie lepiej seksualnie dobierali wówczas!

Gość gość
e tam, wystarczy normalnie, srednice centymetrami. 5 wystarczy? ;)

Gość gość
5 cm? a co to?

Gość gość
poza tym, do tego powinny byc tez oznaczenia oczekiwan - np kolorami albo czymkolwiek - jeden kolor - wolna, szuka stałego drugi - wolna, szuka na sex trzeci - zajeta, szuka kochanka czwarty - zajeta, nikogo nie szuka piaty - szuka bogatego szósty... lubi kilku naraz siódma - szuka kobity.. ;) to by dopiero bylo uproszczenie sprawy.

Gość gość
no jak co... 5 cm srednicy.

Gość gość
"po prostu to jest tak że nagle coś "hamuje" i koniec" sa 2 wyjscia, albo to cos co hamuje siedzi w psychice albo.. w decydujacym momencie brakuje jakiegos bodzca fizycznego a moze pocwicz z wibratorem albo sztucznym penisem? próbowałas moze?

Może jakoś będę mógł pomóc, napisz ra_zz@gazeta.pl

no nie próbowalam nigdy z takimi urzadzeniami ... hmm ... moze to jakieś rozwiązanie... obecnie jestem sama wiec można hahahhaha :P :)

Gość gość
no to jak, nigdy nie probowalas z takimi urzadzeniami, a teraz jestes sama... i nagle skad je znajdziesz? sklepy chyba pozamykane. :D no chyba ze jakis srodek zastepczy... :D dezodoranty odradzam, moga wybuchnąc....

Ej no bez przesady tak aż zdesperowana nie jestem . No ale miło wiedzieć że nie tylko ja mam taki prolem . To także może być kwestia psychiki , ale kurcze jak by nie było każdemu się to należy od życia ! :P No tak czy nie ? hahhaha

Gość gość
nie no, niemoznosc dojscia z facetem, czy nawet ogolnie pochwowo zgłasza całkiem sporo kobiet - z tym to na pewno nie jestes sama ;) niektore po prostu moga tylko z łechtaczki, bo taka anatomia, inne moga sie tego nauczyc - albo na zywych, albo na sztucznych... inne z kolei mają to w standardzie. kazda inna, stad czasem takie problemy z obsługą. :P mysle ze najpierw powinnas pocwiczyc sama z jakims sprzetem, ten sposob pomoze ci zapoznac się z "mechaniką" i co i gdzie i jak. ;)

Gość gość
PS Niektore nie mogą w ogole - żadnym sposobem. W swietle tego łechtaczkowy nie jest taki zły. ;)

Gość Warszawski
Tobie trzeba porządnej minety. chetnycentrum@wp.pl