Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość7777

spotkanie z bylym

Polecane posty

Gość gość7777

spotkalam sie zbylym bo musialam z nim pogadac no wiec konkretow nie dowiedzialam sie od eksa zaczelam z nimm rozmowe o tym co chcialam gadac po tem zapytalam sie czy nie zalujeze sie tak stalo odpowiedzial mi stalo jak sie stalo i uciekal wzrokiem caly czas w koncu zapytalam a on tak jak by na toczekal co z nami czy cos zmienilo i wg ale widzialam jego wyraz twarzy byl bez cenny ucieszyl sie wraz z oczmi przyszla kolezanka moja i on nagle ze on musi isc ja mu powiedzialam ze nigdzie nie pojdzie dopoki mi nie odpowie dodal teraz musze ci odpowiedziec i zostal byl jakis ucieszony w koncu wyszlam z nim jak musial isc powiedzialamm mu cala prawde jaka jest co do niego czuje on mi powiedzial ze nie chce narazie zwiazku (ale sptyka sie z jakas kolezanka spotyka to malo powiedziane od czasu do czasu ) i wgl ja mu powiedzialam ze ok ze do niczego go nie zmusze i wgl ale muwie mu popatrz mi sie w oczy i powiedz mi ze jestem ci obojetna odpowiedzial ze nie jestes mi obojetna zrobil to w pewnym momencie patrzyl mi sie caly czas w oczy az w koncu ja zaczelam uciekac wzrokiem zrobilam to chodz wiezialam ze nie powinnam ale sie przytulilam wzajemnoscia tak mocno mnie przytulil hoho i powiedzialam czy chociarz nie mozemy zostac przyjaciolmi powiedzial mozemy i ze odezwal by sie sam pierwszy bo ja nie chce ciagle pierwsza pisac powiedzial moze a i zapytalam sie czy sie jeszcze zobaczymy powiedzial moze zobaczymy i ze on potrzebuje czasu ale bylo widac ze chce naprawic to ale cos go blokuje tylko nie wiem co ale mial taki wyraz twarzy jak zaczelam z nim rozmawiac o nas az sie ucieszyl a jego oczy same za siebie mowilya teraz nie wiem co mam wg myslec o tym . Na samym poczatku rozstania twardo mowił NIE ze wszystko wyjasnilismy sobie chyba . A teraz nagle tak mi mowi juz nie wiem co mam myslec o tym co o tym myslecie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować