Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 56234

Co zrobić żeby mięso z kurczaka nie śmierdziało?

Polecane posty

Gość 56234

Jak jem kurczaka przyrządzonego przez moją mamę to nie da się tego zjeść, bo mięso śmierdzi kurą, ma taki dziwny posmak. Natomiast jak jem gdzieś na mieście np. w restauracji to kurczak jest przepyszny, nie czuć w ogóle, że się je kurę. Ogólnie nie mam czasu sama przyrządzać kurczaka, ale ostatnio jadłam takiego dobrego w restauracji i postanowiłam, że przygotuję sobie takiego w domu. Co zrobić żeby nie było tego dziwnego posmaku i zapachu kury?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wymoczyć mięso i dużo przypraw nei czuc wtedy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To dobrze, że czuć kurą, wtedy wiesz co jesz, a w restauracji to mogą ci podać psa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 56234
A w czym wymoczyć, ile czasu i jakich przypraw użyć? Jak mięso śmierdzi kurą to wtedy nie jem, bo mnie to obrzydza. Zresztą nie jem mięsa żadnego w ogóle od urodzenia, jedynie kurczaka czasami w restauracji, ale tylko dlatego, że jest pyszny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Twoja matka zapewne za mało przypraw daje i do tego nie piecze a dusi pod przykryciem . Zrób po swojemu natrzyj mocno czosnkiem papryką i spróbuj sama ale bez przykrycia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jak ja kurczaka przyrządzam, to nawet czuć robaczki, które pożarła.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Sok cytrynowy lub ocet.trzeba miesa w tym umyc i wypłukać pod wodą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×