Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On jest za granicą a ja w Polsce.Ile on wytrzyma bez seksu?

Polecane posty

Gość gość

Poznalam ekstra faceta.Dzieli nas trzy tys.km.Czy on jest mi wierny?Ile zdrowy,młody mężczyzna wytrzyma bez seksu z kobietą? Czy taka miłość ma szanse przetrwać.Co myslicie.Gubie sie w myślach.Kto ma podobna sytuacje do mojej ?

Wytrzymac moze dlugo, jak swoje potrzeby totalnie zblokuje. Nie wariuj, miej zaufanie. Mąz kiedys wyjechał na kontrakt, nie widzielismy siè 7 miesiècy. Wiedziałam, ze jest mi wierny, tak jak ja jemu.

Gość Alexxxx888
Naprawdę wierzycie, że mąż jest wierny jak wyjeżdza na tak długie kontrakty? Nie, nie jestem zdradzoną mężatką, jestem facetem, który często wyjżdza na kontrakty z takimi właśnie "wiernymi" mężami, którzy "nigdy by nie zdardzili". Obudzcie się drogie Panie.

Gość gość
Strasznie jesteś pusta skoro patrzysz na mężczyznę jak na bezwolnego samca, który tylko by uprawiał seks. Ja myślę że jeśli to facet na poziomie to i tak cię kopnie w doope więc ty się dziewczyno nie martw tak o jego rozporek.

Gość gość
Hhahaha paromiesięczne kontrakty i ona tam nie uprawia seksu? Może tak jest w 10% przypadków, pozostała częśc albo uprawia seks albo ma tam 2 zycie :)

Gość gość
To zależy jak czesto jest w kraju,przejazd tez kosztuje.Jak żadko nie czekaj bo to i tak sie rozpadnie.

Gość gość
Zostaw go to bezsens.

Gość gość
Jesli naprawde cie kocha nie zdradzi cie, najwyzej( zwali konia) w toalecie, ale zycie na odleglosc jest trudne, na dluzsza mete to sie nie sprawdzi

Gość gość
znajdzie sie chetna to sobie p****** na 100%

Gość gość
Panowie!ile zdrowy,młody facet wytrzyma bez seksu?

Gość gość
a ile ty wytrzymasz autorko? bez jaj nie robmy z kobiet swietych dziewic-meczennic ;)

Gość gość
Jak jestem w zwiazku nigdy nie zdradziłam,nie mogłabym aby mnie inny dotykał.Nie mam takich potrzeb ze musze na przykład już.Z facetami jest inaczej.

Jestescie okropnie cyniczni. Pewnie jestem w mniejszosci, ale wierzè w to, ze mozna byc wiernym. Jesli siè nie ma zaufania do partnera, to nie ma zwiazku. Jak to moja znajoma mawiała- mozna isc na zakupy i po drodze zdradzic. Nie dajmy siè zwariowac.