Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka46lat

zaszlam w ciąże przypadkiem , wpadka w wieku 46 lat , dramat

Polecane posty

Gość matka46lat

nie mam już ciala nastolatki, mam 2 dzieci, jedno ma 27 lat drugie 16 a teraz co? niemowlak ? może będę udawać, że to moja 16 letnia córka jest w ciązy ? albo jak się dziecko urodzi to poproszę by mówiło do mnie babciu? jestem taka stara ...

Gość gość
urodzisz i tyle, jak zaszlas to znaczy,ze organizm byl na to gotów, co tu kombinowac. Wieksze dramaty bywaja- o ile w ogole to ma byc dramat.

Gość gość
położna mi ostatnio powiedziała, ze w szpitalu urodziła 50 latka i to pierwsze, zdrowe dziecko :)

Gość matka46lat
Zostałam dłużej po mszy, zagadałam się z proboszczem od słowa do słowa, poczęstował mnie winem mszalnym i tak jakoś samo wyszło...

Gość gość
Czemu od razu przejmujesz się zdaniem innych? "co sobie ludzie pomyślą"... wpadłas to musisz urodzic i wychowac to dziecko, jak to sie mówi jak Bóg dał to i wychować pomoże :P zresztą dziecko to najwiekszy skarb i bardzo się swoje dziecki kocha...

Gość matka46lat
W sumie to się dziwie ,że ktoś mnie wybolcował . Ale są różne zboczenia .

Gość gość
0/10

Gość gość
matka46lat dziś Dobry tekst podszywie :D:D

Gość FAJNIE JEST
Urodzisz i po problemie.W ten sposób odmłodzisz się.Na pewno poradzisz sobie.Dzieci Ci pomogą:D Gratuluję , choć nie zazdroszczę.

Gość matka46lat
Obudziłam się rano bez spódnicy, pod konfesjonałem i dobrze zdążyłam przed mszą o 6 z kościoła uciec.

Gość matka46lat
Biegłam co tchu, aż dziw,że nie poroniłam ?!

Gość Palikarp
proponuję powiadomić o tym wypadku behapowca , wydarzył się wypadek przy pracy a na tablicy informacyjnej jest napisane jak 'wół' PO SKOŃCZONEJ PRACY ZAŁÓŻ MAJTKI

Gość gość Blondynka
....a co maz na to ? Ja jestem w twoim wieku i czuje sie wlasnie mlodo teraz jak dzieci sa dorosle moje to mam wiecej czasu dla siebie , mam wnusia ....... jak chcesz to popiszemy wiecej.

Gość matka46lat
Mąż nie uprawia ze mną seksu, bo mówi, że boli go głowa. I w tym rzecz.

Gość matka46lat
Mąż jest impotentem w tym problem :(

Gość MorticiaAddams9
Nie rozumiem w tych czasach hasla " wpadka" totalny idiotyzm. Mam XXI w. Gdzie jest nakazdym kroku dostepna antykoncepcja i to tyle rodzajow ze ho ho. Jak ktos NAPRAWDE nie chce miec dzieciaka to sie tak zabezpieczy ze go mial nie bedzie. a jak ktos mysli dupa/ wackiem albo/i olewa zabezpieczenia to niech potem nie sra zalem na forum ze mu ze bo zostanie matka/ojcem. Szliscie do lozka po co? Grac w szachy? Dobrze wiadomo czym to sie moze skonczuc. A jak ktos jest takim bezmozgiem to niech nie uprawia seksu to tez jakas forma antykoncepcji. A na corke nie zwalaj- Ty se zrobilas chwile zapomnienia a ona ma swiecic oczami ze to jej? Pomysl babo. Masz w pol do 50 a chyba awarie pod sklepieniem.

Gość matka46lat
Sąsiadka przyniosła ostatnio moją spódnicę za kościołem, pewnie proboszcz wyrzucił, przyniosla mi ją i była zdziwiona jakim cudem ją zgubiłam. Powiedziałam, że bardzo szybko biegłam do męża, bo narzekał na ból głowy. Myślicie, że dobrze powiedziałam ?

Gość matka46lat
Morticia_ ach nie myślałam, że dojdzie w kościele do zbliżenia i że zaskoczę jeszcze, bo bym mu kazała wylizać do czysta.

Gość gość
Moja teściowa urodziła w wieku 47 lat ,dziecko zdrowe. Lekko nie było,ale wychowala'

Gość matka46latka
22:36 podszyw, zaszłam w ciążę z mężem, to nie było planowane , pierwsza ciąża też nie była planowana, ale przynajmniej nie była zaskoczeniem, stało się i już, ale teraz ? to już przegięcie, powinnam dostać menopauzy a nie z brzuchem chodzić, już odchowałam dzieci, kołyski nie mam ani wózka, bo nie plaowałam więcej dzieci

Gość matka46latka
22:35 dzięki za słowa pocieszenia, 50 latka? musiała być w niezłej kondycji, co za ryzyko pierwsze dziecko w takim wieku, jak moja mama miała 50 lat to jej wnuk (mój syn ) miał komunię, mówił do niej babciu, jak 50 latka może być matką niemowlaka :( przecież to wbrew naturze, jak dziecko będzie nastolatką 16 lat to matka 66 lat? siwe włosy? koszmar

Gość Palikarp
gdy urodzisz dziecko to ludzie powiedzą , no tak , dziecko córeczki , jaka matka to taka sama córka i już w wieku 16 lat się bzykała a teraz zaciążyła

Gość matka46latka
gość Blondynka - wiesz ja chciałabym wnuka, mój syn ma 27 lat, jest singlem, ma mieszkanie, karierę robi, a o dzieciach ani myśli, nawet dziewczyny nie ma, wolałabym wnuczka - wtedy mniejsza odpowiedzialność, wychowują rodzice a babcia rozpieszcza, a tak ja będę mieć dziecko to ja będę wychowywać. Mąż jeszcze nie wie. Pewnie się ucieszy, on zawsze się cieszył, lubi dzieci, no i zdziwi się pewnie, ale o z dziećmi tylko tyle co zabawy, bo na wywiadówki to ja , przewijanie to ja, taki niedzielny tatuś.

Gość MorticiaAddams9
To sie moglas porzadnie zabezpieczac. Nie masz 15 lat. Chyba wiesz ze jak nie ma menopauzy to ciaza jest realna. Teraz zostalo Ci urodzic i wychowac. Wszystkie te celebrytki rodza tez juz nie mlodo bo np. Kozuchowska? Ale na corke nie zwalaj. I nie kombinuj. Stalo sie i trudno. t Twoja glupota,Twoj blad, Twoje konsekwencje. Nie obarczaj innych.

Gość gość
moja znajoma urodzila, majac 45 lat, córka juz dorosła, nikt nic nie dogadywal, udana rodzina, nie było problemu.

Pewnie się ucieszy, on zawsze się cieszył, xx Ja na jego miejscu chyba bym się nie ucieszył . Miałbym obawy czy zdążę to maleństwo wychować . Gdyby zdawało maturę ja miałbym 70 lat . Twój mąż jest pewnie w tym wieku co ja . Taki mój męski punkt widzenia . Niemniej życzę Wam wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
Gdy dziecko bedzie miało 20 lat Ty bedziesz miała 66 lat no masakra :o