Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w zwia

Polecane posty

Gość gość

Mam inny problem, mając 24 lata zakochałam się w mężczyźnie. Żyjemy ze sobą nadal. Jednak uzyskując wiek 30 lat czuję, że coś mi umyka - -seks tak, nie kochaliśmy się od wiek wieków, ale coś jeszcze, na pewno nie miłość, bo on mnie kocha, ale namiętność, pasja. Pewnie zadacie pytanie czemu z nim jestem, odpowiedź jest prosta spełnia moje zachcianki, jest przy mnie, opiekuje się mną.Ale seksu brak, a tego w kwiecie wieku mi najbardziej brakuje, bo inne aspekty związku już mam. Uznacie mnie za próżną i głupią, może tak jest, ale moja ja czuję, że potrzebuję seksu i to bardzo.

Gość gość
To znowu ja. Przepraszam za błędy językowe :)

Gość gość
Jestem w stanie cię zrozumieć,bo sama jestem w podobnej sytuacji poświęcam się dla dobra dziecka i rodziny,nie oczekuję już w swoim życiu żadnych uniesień przygód,czasem tylko ,to fakt brakuje odrobiny seksu ale i z tym można sobie też jakoś radzić.

Gość gość
Facet ma inna na boku albo na tirówy jezdzi.Nie mozliwe żeby facet jeszcze młody mogł żyć bez seksu.Juz go nie podniecasz ale spełnia twoje zachcianki zebys nie odeszła bo tak mu wygodnie.Dom zadbany i seks na boku.A za to ze domem sie zajmujesz to ci to wynagradza bo ma wyrzuty sumienia.A dbasz o siebie,jestes zgrabna czy zapuszczony paszczur.

Gość gość
Dla wielu facetow zona po kilkunastu latach staje sie jak siostra, kochamy was ale pozadania juz nie ma.