Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zmienił się wasz pies po kastracji?

Polecane posty

Gość gość

zmiany na lepsze?na gorsze? bez zmian?

Gość gość
Lepsze. Nie gania za sukami. Jest spokojniejszy. Ważne aby wykastrować w odpowiednim wieku dla psa. Ważne dla psiego zdrowia.

Gość gość
na lepsze, można z nim pogadać na różne tematy, filozofia, religia, polityka, stał się oczytany i elokwentny, a przedtem to tylko o tym seksie i seksie. aż się czułem skrępowany

Gość gość
Myślisz żeby go wykastrować, to się zastanów. Jakie masz argumenty?

Gość gość
Urosły mu cycki i szczeka , że jest transem.

Gość gość
mój golden przed kastracją ******ał wszystko co na drzewo nie uciekało jak to Goldeny :) teraz po kastracji z rooochania przerzucił na zjadanie wszelakich gófffienek :) wcześniej też to robił ...jak to Golden Retriever :) ale teraz szczególnie smakują mu ludzkie góffienka :) jak żyję długo a już trochę żyję w życiu nie widziałem głupszej obrzydliwszej rasy jak Golden Retriever :O to najdenniejsze psy z ras psów ! obrzydliwe i głupie na maxa ! zanim ktoś kupi tę "słodką mordkę" radzę się 10000000 razy zastanowić ! chu......j nie pies !

Gość gość
GOLDEN RETRIEVER ...najgłupszy pies na świecie !! obrzydliwe darmozjady nienawidzę tej rasy bleeee...

Gość gość
Dajesz mu swoje guuwna do zjedzenia bo nie rozumiem? Gdzie on je te ludzkie kupy?

Gość gość
Goldeny tak mają ,mój znajdzie nawet w krzakach :D albo papier toaletowy czy chusteczki jak ktoś podciera sobie tyłek :D Są obrzydliwe potwierdzam ,miałam psów kilka mam pierwszy raz sukę Goldena jest obrzydliwa ,nawet w domu porywa skarpetki z kosza albo majtki i ucieka po całym domu. Goldenom zauważyłam smakuje i pachnie najlepiej to co śmierdzi :O Poza tym uwielbiają zrzerać wszystko co im do pyska wpadnie :O Okropne psy u mnie w domu już żaden z tej rasy NIGDY nie zagości ,nie lubię tych psów.

Gość gość
Przytyl...choc je tyle samo a nawet mniej

Gość gość
Faktycznie obrzydliwe... moi sąsiedzi mają takiego bydlaka w bloku.

Gość gość
Ja się jest tępy umysłowo na najlepiej tępotę zwalić na psa albo jego rasę.

Gość gość
tepi są właściciele tych psów tak tepi jak one same te g*******e kundle brzydzę się tymi psami infantylne darmozjady a ich właściciele tak samo infantylni i debilni :)

Gość gość
Dalmatynczyki tez są debilne ,kiedyś z moją ex szedłem kiedy nawet narzeczoną nie była ,na spacer a ona artystka więc taki pies to nie przypadek że go wybrała, wyniuchał gófienko w krzakach i jak wrócił wytarł się o nią :d