Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zMgławicyKońskiegoŁba

Na pół

Polecane posty

Ma ktoś ochotę podzielić ten wieczór (słowem) na pół ? Wprawdzie nie gwarantuje potoków kreatywności, średnionteż nadaje się na prowadzącego w takim tańcu ale przynajmniej czas nam szybciej zleci. No i możemy poudawać, co tam tylko ślina na język przyniesie.

Gość gość
żę jak powiedziałeś? hę?

Na pół. Nie konieczne równe musza to być połowy. Grunt żeby w czasie procesu było conajmniej dwóch podejrzanych.

Gość gość
Ja nie lubie sie dzielic :P

Wybornie bo połykam w całości.

Gość gość
Ile masz lat?

Niewiele, w zasadzie to całe życie przedmna. Zastanawiam się tylko czy to aby na pewno dobrze.

Gość gość
pół... tora pół...ki

Gość gość
Lepsze cale niz pol ;)

Gość W kapocie stracha
Sen nie przychodzi?

Przychodzi, wiesza się na szyji i szepta mi poematy o piaskowych krainach. Problemem jest to, że nie chce mieć nic wspólnego z tą łachudrą. Szkoda mi tego dnia, bladego pojęcia nie mam dlaczego.

Gość W kapocie stracha
Chcę wiedzieć dlaczego szkoda ci dnia. Zastanów się, znajdź odpowiedź i prędko mnie poinformuj. U mnie jest noc.

Miałaś kiedyś poczucie, że pójście spać to samobójstwo ? Jakby jutro nie istniało albo co gorsza, dzisiaj było ostatnia szansą. Podszedłem do okna. Faktycznie zaciemniło się już.

Gość W kapocie stracha
Nigdy nie myślałam w ten sposób o spaniu. O pójściu spać. Lubię spać. I lubię moją poduszkę. Inną sprawą jest, że nie zawsze mogę zasnąć. Czasem tysiące myśli kołaczą się w mojej głowie i sen daleko. Natomiast są sytuacje inne, które czasem wydają się ostateczne. To znaczy, gdy czegoś nie zrobię to umrę. Ty nie czekasz na nic? Na nikogo? Spokojny tam u siebie jesteś?

Refleksyjnie pytanie mi zadałaś. Czy czekam? Owszem ale nie mam prawa się doczekać. Spokójny. Kurcze nie wiem. Jestem ... nie swój, rozbiegany emocjonalnie ale w jakiś leniwy sposób. Jakby pogodzić się z nieuchronnym ale tak dla pewności jeszcze chwile się poszarpać. Ale bigos. Wiem co to znaczy nie móc zasnąć. W cv mam i bezsenność. Na szczęście przeskoczoną.

Gość W kapocie stracha
Bezsenność to moja kochanka. Nie rozumiem. Jak to nie masz prawa? Do czego konkretnie? Powiesz? Spalone mosty czy co tam w trawie piszczy? Przeskoczona bezsenność? Co to znaczy? Opanowana? Oswojona? Czy co? No i jeszcze jedno. Nie jesteś swój, możesz być mój.

Nie da się jej oswoić bo ona nie uznaje kompromisu. Zamknąłem ja w pudełku, zapakowałem, wbiłem tuzin gwoździ, trzy łańcuchy i na wszelki wypadek położyłem kamień. Udało mi się z tego wyjść. Farmakologicznie. Raczej nie wybudowane mosty. I nie maja prawa powstać. Dla jasności do nikogo nie prowadziły, w założeniach. Bardziej chodzi o teskonte za czymś, za stanem emocjonalnym, za palącym karkiem czy niepoznanym uczuciem a nie za konkretnymi oczami/ustami/dłońmi. Nie proponuj bo mogę skorzystać.

Gość W kapocie stracha
Jestem smutna.

Ponpierwszej też zazwyczaj bywam smutny. Dlaczego jesteś smutna?

Gość blackgirls
Tez nie śpię.Witajcie.Bardzo bardzo mi zle

Gość W kapocie stracha
Nie powiem. Nie powiem ponieważ nie mogę tego stanu zaakceptować. Ty nie bądź smutny, masz piękny umysł. W pierwszej mojej o tobie myśli.

Hej.A to posmuxocimy się grupowo. W sumie i tak nic lepszego nie mamy do roboty. Ale szkoda, że nie chcesz powiedzieć. Piękny umysł mówisz. Pozwolę sobie zachowac trzeźwy umysł i nie zgodzić się. Ale miło, przez chwile zapchniało miodem.

Gość W kapocie stracha
Black, a ty się nie zamartwiaj. Wszystko będzie dobrze, wszystko się ułoży.

Gość blackgirls
Zakochalam sie w innym i chuuuuuj..Moje serce pęka i teskni za tamtym

Gość W kapocie stracha
Nie mam w zamiarze napędzać smutku. Ty lepiej mnie nie prowokuj i powiedz mi dlaczego mnie kokietujesz?

Gość W kapocie stracha
Black? Masz faceta a zakochałaś się w nowym? I co teraz?

Gość blackgirls
Nie wiem co robic

Nie napedzisz żadnej spirali smutku. Pewnie nie pomogę, nie potrafię też sztampowo klepać po plecach i mówić będzie ok, ale lubie otwartość, a skoro w tej chwili coś Cię uwiera to nie widzę problemów by wwypowiedzieć to na głos. Kokietuje? Nieee ;), jestem tylko niezdrowo zaciekawiony Tobą ;)

Gość W kapocie stracha
Masz dylemat, ot masz babo placek. Zakalec raczej. Nie znam twojej opowieści, nie wypowiem się.

Gość W kapocie stracha
Ba! Dla facetów sprawy proste są prostymi. Kobiety lubią zaplątywać. Się zaplątywać w swoich zaplątanych myślach. Powiem tak: kiedy mam smutki nie gadam z nikim. Zamykam się w swojej skorupie i kombinuję jak wyjść. Nie opowiadam jak mi to źle na tym łez padole i dlaczego tak mi źle. To moje przekleństwo. Ej? A co to za niezdrowość z ciebie wyłazi? Co ty sobie tam myślisz? Hym?