Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta dziewczyna oszalała?

Polecane posty

Gość gość

Od początku w skrócie: mam 21 lat, ona 23, jesteśmy bardzo podobni do siebie, podobna przeszłość, mało pewni siebie, podobne zainteresowania i pasje, z dobrych domów, zbyt poważni jak na swój wiek, ale... odkąd zaczęliśmy się spotykać było fajnie, szybko był seks, byliśmy dla siebie pierwsi tak zakochani i wiadomo, że to było to, ona wszystko o sobie mówiła, ja nie bo nie potrafię tak od razu, bo mnie już oszukano nie raz. później zorientowałem się, że zaczęła stosować różne sztuczki na mnie, wiedziała, że się zaangażowałem, jeździliśmy razem autem wszędzie, no ona też, czas poświeciła, dopasowanie do mnie, razem na siłownię, itd. wiedziała, że się już pewnie mocno zakochałem, itd. mówiła, że jestem wyjątkowy, aż w końcu zabrałem ją pewnego razu na spacer i się obraziła za byle co. i od tej pory zerwała kontakt, ja pisałem czemu, itd. trochę opowiedziałem jej o sobie na fb, wydawało się że jesteśmy jak jedno. spotkaliśmy się raz to przyszła na spotkania Z PIERŚCIONKAMI NA PALCACH! i mówiła, że nie mam na co liczyć, że to koniec, w trakcie takich gadek wplotła, że ZA MAŁO SIĘ STARAM, o co jej chodzi?

Gość gość
Hahaha, j*******a laska. Moja była tak samo gadała a potem okazało się że cały czas miała w głowie byłego faceta który ją olał. Zwykła konsumpcyjna szmata, nie ma co się przejmować. Ja przez taką jedną już 6 miesięcy straciłem. Musi mieć nieźle nasrane pod sufitem. Niestety ale szybki seks to znak że z laską jest coś nie tak, taka zależność. Kiedyś myślałem że to bzdura ale w praniu wyszło że jednak nie.

Gość gość
A co to oznacza że z pierścionkami na palcach? To od razu oznacza ze ma innego? Wolna dziewczyna nie może nosić pierścionków?

Gość gość
A co ci do jej pierścionków?

Gość gość
Dokladnie, dziewczyna ma nierowno pod sufitem. Albo ktos jej podsunal ten pomysl, albo sama na niego wpadla i teraz Cie 'testuje'. Spieprzaj od niej, gdzie pieprz rosnie, bo przez caly czas bedziesz obiektem testow femma fatale.

Gość gość
No bo wcześniej ich nie nosiła, a założyła aż 4 jak przyszła na to spotkanie i to chyba jej matki z tego co pamiętam... ona chce żebym ja za nią latał i się starał do bólu, o to jej chyba chodzi. seks był z pożądania... jak ją zabrałem na ten spacer autem to ona waliła mi takie teksty"to jest porwanie, ja wysiadam", nie wiem co jej odbiło???

Gość gość
jedna dobra rada!! odetnij się całkowicie od niej! po pewnym czasie sytuacja się odwróci tak, że będzie stała pod twoim domem. ja też tak miałem. i dziś jest moją żoną! zakochałem się i wiedziałem, że to jedyna ale za mocno nalegałem. jak przestałem całkowicie się napraszać to po 7 tygodniach zaczęła się odzywać, jak zobaczyła, że ja się oddaliłem to oszalała! i wtedy nie daj łatwo wrócić. tak działa psychika ludzka.

Gość gość
nie wiem czy ten ostatni post jest ok bo najpierw musisz sobie zadać pytanie, czy chcesz w domu mieć wariatkę? A dwa to moja była dziewczyna jest typem tej twojej, ona mnie dwa razu rzuciła a ja jej głupio pozwoliłem wrócić bo mnie szantażowała. Ale cóż... mój błąd. Niestety po niej 6 miesięcy mi odwalało i dalej mam wahania nastrojów z jej powodu. To jest według mnie chora psychicznie osoba ta twoja laska. Może to nawet ta sama...

Gość gość
a i dodam jeszcze jedno, dopóki ja się oddalałem to jej na moim punkcie odwalało ale jak ja jej okazałem zainteresowanie i to że jest dla mnie najważniejsza na świecie to 3 dni później mnie rzuciła bez sentymentu bo stwierdziła że pomyliła uczucia!!!

Gość gość
wiesz co, ja myślę, że to nie jest to. ona po prostu nie jest pewna siebie i ma trudną przeszłość, mogła np. zostać zgwałcona, albo cos..

Gość gość
jest legalnie p*****lnięta i nic z tym nie zrobisz!

Gość gość
Generalnie to za malo wiadomosci zeby ckolwiek mowic ale te pierscionki... dlugo jestescie razem? Moze uwaza, ze juz czas na zareczynowy od Ciebie ;-).

Gość gość
nie odzywajsie do niej bo ona wie ze i tak przyjdziesz, ogólnie zakochanie sie w kim polega na chorobie bo to choroba psychiczna, wiec Ty zwariowalas na swoj sposob a ona na swoj, zerwij kontakt, przyjdzie!! na 100% bo tak to działa, jak cos sie konczy to nagle tego brakuje.

Gość wiem wbilem sie troche
gość 00;28 dobra rada! opowiedz coś więcej o tym jak to się potoczyło że wróciła i dziś jest twoją żoną! to mega ciekawe! napisz mi maila na mikesvenski @ wp. pl też się rozstałem z kimś i może coś mi doradzisz, bo wiesz co i jak, pozdro i szczęścia Ci życzę! ale i tak mega ciekawe, co piszesz

Gość gość
odetnij się,

Gość gość
Laska ma ciebie centralnie w d***e.Nie zależy jej na tobie.Szuka pretekstu do zerwania żeby to była twoja wina (zebys tak myślał)Jak ktoś w tym wieku tak pogrywa to to nie jest na powaznie.Predzej czy później dojdzie do rozstania.Poszukaj kogoś kto naprawdę ciebie pokocha,wtedy zobaczysz jak zakochana laska zabiega o faceta.

Gość gość
odetnij się od niej 100%, zablokuj wszędzie. wróci, ale jak zechcesz żeby wróciła to trzymają ją na dystans miesiącami! widocznie jest mało dojrzała, i zastanów się czy oby na pewno taką byś chciał.

Gość gość
wróci ale nie daj się łatwo!

Gość gość
zastanów się czy chcesz mieć wariatkę za dziewczynę i żonę nawet jak się zakochałeś. ona nie jest dojrzała i będzie Cię tak męczyć i wykończy Ciebie. moim zdaniem lepiej pocierpieć teraz niż później mieć szarpanie uczuciami.

Gość gość
Don't stick your dick in crazy ;)