Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 25 lat jestem

Polecane posty

Gość gość

dziewicą, ale nie o to chodzi, to jest ok, nie interesuje mnie seks, mam na głowie wiele problemów a także wiele planów do zrealizowania, więc temat nie o tym tylko problem polega na tym, że nie mam o czym gadać ze znajomymi. nie zrozumcie mnie źle. oni są interesujący i ciekawi, ale zawsze jest taki moment, że, np. przy alkoholu, rozmowa schodzi na luźniejszy tor.

Gość gość
zawsze mozesz pogadac o swoim dziewictwie :D

Gość gość
Mogę ci tylko pogratulować,po prostu nadal bądż sobą,twoje dziewictwo nie jest w najmniejszym calu powodem do wstydu a tym bardziej obiektem do drwin,

Gość gość
a gdzie ja napisałam, że ktoś ze mnie drwi?:O nie rozumiem czego gratulować, nie rozumiem tego wpisu no właśnie, dobrze ten ktoś zrozumiał - pogadać o dziewictwie - bo oni gadają o seksie, a ja nie do końca mam ochotę.... nie uważam za interesujące rozmawianie o tym. nie mówię, że gadają o tym notorycznie jak tylko są wstawieni:D no ale wiecie o co chodzi.

Gość gość
odkąd to gratuluję się, że ktoś nie jest głodny bądź nie ma ochoty na seks?

Gość gość
jak nikt Ci nie dokucza to po prostu śmiej się z nimi z ich sytuacji w łóżku. ja też mam podobna sytuację i nigdy się nie poczułam wyalienowana. poza tym pod wpływem alkoholu nie przejmuję się ogólnie rzeczywistością czy tam niezręcznymi sytuacjami wniosek: można być dziewicą, ale lepiej nie być abstynentką:-P

Gość gość
Umyj dupsko,wedepiluj moze ktoś cię wkońcu zerżnie.Jak paskuda to maske nałożyć.Tyle instrukcji,ruszaj