Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydki facet , nic specjalnego facet ALE MA KASE ;)

Polecane posty

Gość gość
Dziwki do burdelu, pomyliłaś miejsca.

Gość gość
Hmm wlasnie sie zastanawiam czy lepszy brzydki ale bogaty czy biedny ale przystojny ? Chyba doszlam do wniosku ze ma byc normalny, a jak nie to wole zostac stara panna amen.

Gość gość
Wymagania fajne, a gdzie facet ?

Gość gość
jak moza sobie wziasc brzydkiego faceta :( co za desperadztwo

Gość gość
Nie łudźmy się; w życiu naprawdę najważniejsze są pieniądze. Reszta to tylko takie religijno-filozoficzno-etyczne pitolenie. Takie banały, frazesy ubrane w ładne słówka, jakby prosto z książek Paulo Coelho. Ale prawdziwe życie to co innego i sukces finansowy jest w tym najważniejszy. Trzeba jednak mieć odwagę, by pozbyć się złudzeń.

Gość gość
wcale nie, to nie jest taki proste. Pieniądza są ważne i to bardzo, ale jest jeszcze wiele innych czynników. Możesz być bajecznie bogaty a mieć raka (jak założyciel Appla) i co wtedy?

Gość gość
Do tego z 2.09 Desperacja to branie sobie biedaka albo średniaka bez perspektyw A do waszych wiadomości Facet z prawdziwa kasa rzadko jest na prawdę brzydki Zazwyczaj aktywnie spędza czas, dba o siebie , ma piękne dłonie i zęby jest zadbany , pachnie perfumami z najwyższej polki ma ciekawe hobby Uprawia sporty itp A wy sie tak łudźcie nieroby ze bogaty oznacza starymi brzydki Tak sie pocieszajcie

Gość gość
Prości ludzie mają łatwiej, kasa i wystarczy. Jedyna ambicja.

Gość gość
Taaak prości lubią kasę...Hahaha Czego to jeszcze biedota nie wymyśli ....: D A inteligencja woli klepać biedę ? Dla twojej wiadomości uważam ze szczytem prostoty i głupoty jest brak ambicji...rownież finansowej

Gość gość
nie co ma oszukiwać, każdy chciałby być bogaty:) nie każdy ma tylko na to szansę i szczęście. Swoją drogą kto to jest dla was osoba bogata? Ile musi taki zarabiać, co posiadać?

Gość gość
MMartha, ty kiedyś spisz?:)

myslalam ze poznam ,kogos interesujacego)) na imprezie:)A tu znowu nic:)hahahaha jacy chlopcy sa pusci wewnetrznie:))))

Gość gość
MMartha ile masz lat i czemu nie spisz?:)

Gość gość
w takim razie to bardzo głupi powód żeby nie spać:p idź się lepiej połóż :)

Gość gość
ja właśnie kawę wypiłem:) a biegać to nigdzie nie idę bo zimno:)

Gość hmmm ciekawe
Pieniądze są ważne ale nie najważniejsze, ułatwiają zycie, ale nie zastąpią zdrowia, miłości, rodziny. Dla dumnego kobiety pieniądze faceta nie smakują bo one nie sa jej, tylko jego to po 1. Po 2 jak sam własną pracą dojdziesz do czegoś w życiu to czujesz mega radość, siły witalne wzrastają, masz odwagę iść dalej i realizować swoje marzenia 3/ Od facet nigdy nie wymagało się nieziemskiej urody, chyba że w modelingu. Top kobieta ma być piękna. 4/ Brzydota lub piękno po kwestie ocenne - Woody Allen taki brzydal a jakie miał kobiety. 5/ Barbara Piasecka Johnson do fortuny doszła wychodząc za mąż za amerykańskiego bogacza, który był pedofilem. Zjadła żabę, by być królewną. W USA pracowała jako sprzątaczka w domu późniejszego męża ponad 80 letniego starego piernika pedofila.

Gość hmmm ciekawe
6/ brzydota duchowa jest gorsza od brzydoty fizycznej;

Gość gość
nie wiem jak wy ale ja nie dam rady z brzydkim facetem... pare dni temu takiego poznałam - co z tego, ze bogaty skoro gruby, lysy, z nieciekawą twarzą. co z tego, ze ma kasę? nie dam rady, nie jestem jakas zdesperowana... i jeszcze do mnie pisze pytając sie jak wrazenia...