Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość V08

Dziecko czy partner?

Polecane posty

Gość V08

Czy któraś z was zostawiła partnera dla dziecka? Czy dziecko było szczęśliwsze?

Gość gość
Co to znaczy;dziecko było szczęśliwsze?

Gość V08
Może głupio napisałam. Moje dziecko nie lubi partnera i myślę że jest przez to nieszczęśliwe,wiec się zastanawiam nad odejściem od faceta.

Gość gość
A po co dopuściłaś do kontaktu dziecka z partnerem? Nie mogłaś mieszkać osobno i tylko spotykać się? Czego się spodziewałaś, że obcy facet będzie szczęściem dla dziecka? Oczywiście że dziecko jest nieszczęśliwe i takie będzie, zmarnowane dzieciństwo aż w końcu dziecko odejdzie z domu gdy dorośnie i odetchnie , będzie lizać rany po spieprzonym dzieciństwie. Czego się spodziewałaś? Chciałaś z partnera zrobić nowego tatusia dla dziecka ? Nie da się i o tym nie wiedziałaś.

Gość 123pięć
NIe lubi partnera- ale czy Ty zauważyłaś żeby miało ku temu powody? Tzn czy partner dobrze traktuje dziecko? w jakim wieku jest dziecko? Ja uważam tak, jeśli jesteś szczęśliwa z partnerem to nie rezygnuj z tego tylko dlatego że dziecku nie odpowiada, chyba ze źle je traktuje to jak najbardziej masz ku temu powody, dziecko jest o Ciebie zazdrosne, niechce się Tobą dzielić i stąd też wynika jego niechęć.

Gość V08
Nie nie wiedziałam o tym. Moi znajomi założyli drugie związki i nawet się pożenili i jakoś im wychodzi. Tez chciałam być szczęśliwa. Zakochałam się i żyłam nadzieja ze jakoś się ułoży. Nie szukałam ojca dla dziecka( nigdy go nie miał) ale liczyłam na to ze będą się tolerować.

Gość gość
A ile to dziecko ma lat? To ważne,wiek dziecka ma znaczenie na to, jak odbiera partnera matki.

Gość gość
Szczeniak jest zazdrosny i tyle, w końcu mu przejdzie o ile partner dobrze traktuje dzieciaka.