Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadka Polsatu

Polecane posty

Gość gość

Oglądał ktoś wczoraj prognozę pogody na Polsacie? Podawali 19-20 stopni na następny tydzien hehehe

Gość gość
heheh co Ty?Nie widziałąm

Gość gość
nawet 24 stopnie i burze hehehe

Gość gość
Oglądałam blok reklamowy mikolajkowy i tak zostałam na Polsacie a tam prezenter opalony jak po wczasach w Afryce i takie piękne temperatury hehehe aż zakładałam okulary zeby zobaczyć czy mi nie skrecaja;)

Gość gość
Dokładnie, ciekawe czy dziś przeproszą. Niektórzy jednak czekają na pogodę a nie na jaja. Ja najpierw pomyślałam że - 21 bo tylko słuchałam ale potem patrzę że deszcz i podchodze bliżej i 21... Najpierw się ucieszyłam ha ha a potem sobie myślę: Ej co ty głupia jesteś, grudzień heloł" i się wkurzyłam. Komuś sie pewnie nagrania pomyliły, albo stażysta jaki dostała za zadanie nacisnąć guziczek ale popieprzył coś ha ha Jak już taka pomyłka to wolałam tą z lipca - słońce 30 stopni... Ta mi wyglądała na sierpniową - mój urlop - deszcz, burze i 24 stopnie :)

Gość gość
Jaka wpadka- ludzie- to był zamierzony żart

Gość gość
fajny zart, my debile jestesmy ze oglądamy prognoze pogody bo nie mamy co robić?

Gość gość
no wlasnie ogladałam!co to miało byc?

Gość gość
ok zart, to jabym zrozumiała jakby przeprosił, zażartował i podał normalną prognoze, a tu puścili h.....wie co i do jutra...tez mi zabawne

Gość gość
ale sztywny naród

Gość gaajowy
jakie wyniki wyborów, taka i prognoza

Gość gość
ja nigdy prognozy pogody nie oglądam , mam okno , balkon, więc mogę wyjść i sprawdzić czy jest zimno czy ciepło, ale wy bez tv to nie będziecie nic wiedzieć nawet jaki dzień i miesiąc :D

Gość gość
na ale co to był za zart? pokazali prognoze pogody na 24 stopnie i pa. no po prostu boki zrywac. zart roku normalnie, ty kiedys widziałas zart. a rozumiem ze ci co czekaja na prognoze pogody to mieli na tvn przełaczyc i tam juz najlepie pozostac? dla mnie totalny niewypał.

Gość gość
fajnie ze twój swiat to tylko ty, twoje mieszkanie i balkon. gdybym ja z domu nie wychodziła to by mi nawet balkon nie był potrzebny ośle. Niektórzy pracują daleko od domu i lubia wiedziec czego sie spodziewac na drodze i przy wybieraniu srodka lokomocji. w takim razie po co w ogóle prognoza pogody?

Gość gość
Zabawne to jest to, że ktokolwiek ogląda prognozy pogody :o Przecież oni nie potrafią prawidłowo przewidzieć temperatury i opadów na kolejny dzień, a co dopiero mowa o tygodniu :o Piszecie "niech nie robią sobie jaj", a sami oglądacie pogodę - naprawdę jesteście tak walnięci? :D

gosc powyzej sztywny jak kolek w d***e. tylko polsat masz...jest jeszcze tvn, tvp1, tvp2, tvp regionalne kurde internet no bez przesady. ze ta informacja zlamala Ci zycie. troche humoru.

Gość gość
Nie załamała mi życia. Nie lubie głupich żartów. Nieudolnych, nie mających sensu ładu i składu. A ten waśnie taki był. No bo jaki on miał sens, gdzie tam było coś śmiesznego..no sorry. No w którym miejscu. Szkoda mi było po prostu czasu, bo tv właczam jedynie na wiadomości i pogodę. Trzeba być idiotą żeby uważać że jak ci na pokarpaciu deszcze zapowadają to na pewno będzie lało u ciebie na wiosce. Sam mije trochę dystansu do tego co oglądasz a raczej dokształć się na jakiej zasadzie przewiduje sie pogodę.