Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekggi

chłopak zamknął mnie w pokoju zabrał telefon i wyszedł na pół dnia TO BYŁA KARA

Polecane posty

Gość gość
motylekggi dziś wiem, ze nie powinnam go okłamywać ale chciałam iść na ta imprezę do przyjaciółki a jak by wiedział że idę to mozliwe że by przyjechał po mnie i narobił wstydu znam go ... xxx Czyli on dziwne akcje robił już wcześniej. Wiesz co? Nawet dobrze się stało, jak się stało. Strugał twojego właściciela wcześniej, tylko tego nie widziałaś. A jak odwalił numer z zamknięciem to może przejrzysz na oczy. To psychol. Z czasem będzie coraz gorzej. Jak mu pozwolisz, to jego "kary" będa coraz wymyslniejsze. Spierdzielaj jak najdalej. xxx Do tych co najeżdżają na autorkę. Jej facet miał jej zrobić awanturę, ale absolutnie mu nie wolno było pozbawiać jej wolności. To się na policję nadaje i do sądu.

Gość gość
Skłamałaś, a więc należy się kara. Ja bym Ci obił mordę jak psu.

Gość gość 777
Powiem tak!! Źle zrobiłaś że go okłamałaś. Może miałaś jakiś powód by go okłamac, lecz nie moja to sprawa. W związku trzeba byc szczerym. A wina jest po obu stronach z tym wyjątkiem że ty pierwsza dałaś mu powód do zazdrości. Druga sprawa to że nie powinien tak postąpic jest to niegodne zachowanie jak na człowieka. Jeśli mu coś nie pasowało mógł z tobą porozmawiac a nie tak cię ukarac. Teraz musisz się bardzo dobrze zastanowic czy chcesz nadal byc z kimś takim. Dla mnie jest to trochę toksyczny związek który nie ma raczej szans na szczęśliwy Happy End.

Gość gość
gość dziś Skłamałaś, a więc należy się kara. Ja bym Ci obił mordę jak psu. xxxx Ojej należy się kara. Ona nie jest jego dzieckiem, żeby ją karać. Żony też się nie karze, a co dopiero "dziewczynę". Jak ktoś kogoś okłamuje to się mu daje przysłowiowego kopa w dupę, czyli kończy związek i tyle. Założe się, że on ją okłamuje na kazdym kroku. Skąd pewność, że w tedy był u kolegi, a nie na dziwkach? Dlatego się wkurwił, bo sądzi po sobie i nie ma zaufania.

Gość gość
nasz znajomy tez tak niewinnie swojej żonie odstawiał cyrk ,nawet publicznie,myśleliśmy ,że z zazdrości,jako,że zonę ma urodziwą okazało się,że za zamkniętymi drzwiami zawsze był damskim bokserem,nikt by go nie posądzał-psychol żonę chciał traktować jak własność,na szczęście nie dała się i zamieniła go na cudownego człowieka,uwielbiamy go

Gość gość
a dlaczego nie poszłaś z nim na ta impreze

Gość motylekggi
10:05 Nigdy wczesniej mnie nie zakmnął w domu ale robił inne akcje :( Inna formą zmuszania mnie do posłuszeństwa było przyspieszanie samochodem do 200km na godzine :( wtedy błagałam go by zwolnił :( Często decyduje w co mam sie ubierać a raz jak po mnie przyjechał i zobaczył mój strój to sie tak wsciekł, że pół miasta go słyszało . Ogólnie to przez te 18 mcy naszego związku przez 90% czasu sprawiał , ze byłam szczęśliwa ale nieraz odwalał takie sceny, ze głowa mała ;(

Gość motylekggi
10:21 On i moja przyjaciółka szczerze sie nienawidza więc sam rozumiesz dlaczego

Gość gość
z jakiego powodu jestes z nim? :-O

Gość gość
Oklamalas go i miał prawo nap******ic ci metalowym prętem, jednak tego nie zrobił. Zostaw chłopaka i pozwól mu być szczęśliwym z kimś komu może zaufać :)

Gość gość
OKLAMALA GO ZGADZA SIĘ !! Jednak facet o zdrowych umyslach nie zamykal by dziewczyny w domu a tylko ewentualnie odszedl od niej ! On ja kara za nieposłuszenstwa i dalej z nia jest czyli autorka swieta nie jest skoro sama pisze ze stosuje na niej kary by wymusic posłuszenstwo !

Gość motylekggi
kocham go i pomijajac jego niektóre zachowania to jest mi z nim cudownie pod każdym względem! Wiem, że go prowokuje i sie wścieka ale nie zdradzam go . Jestem po prostu młodsza od niego i nie zawsze sie dogadujemy

Gość gość
Kobieto, uciekaj od niego! To nie jest zdrowy związek! Jeszcze spotkasz kogoś, kto będzie Cię uszczęśliwiał przez 100% czasu, a jak zostaniesz z nim, to masz gwarantowane poniżanie, upokorzenie, z czasem bicie... A z tym przyspieszaniem do 200 km/h - co za idiota! Tak samo zginęła ta rodzina na Pomorzu, w którą wjechał ten furiat, jego dziewczyna też go błagała, żeby zwolnił, a ten pruł dalej... :/ Uciekaj, póki nie ma dzieci!

Gość gość
uciekaj od niego jak najszybciej, to jest psychopata z potrzeba kontroli. skoro robil ci juz takie akcje to juz dawno powinnas przemyslec ten zwiazek i zwinac sie, ale pewnie jestes jeszcze bardzo mloda i nawina, zeby nie powiedziec glupiutka i bierzesz zazdrosc za objaw wielkiej milosci. Jesli z nim zostaniesz to masz jak najlepsze widoki na zostanie ofiara przemocy domowej. Facet pewnie niedlugo wpadnie na pomysl zeby zrobic ci dziecko i tym sposobem w 100% uzaleznic cie od siebie. Piszesz ze jest cudownie przez wiekszosc czasu - oczywiscie ze tak, w koncu jeszcze nie ma nad toba pelni wladzy wiec poki co musi sie hamowac. Domowi bokserzy po tez przynosza kwiaty i sa cudowni az do nastepnego razu. Facet potraktowal cie gorzej niz psa, popelnil przestepstwo, narazil twoje zycie (co gdyby w domu wybuchl pozar?). Dzwoni do ciebie bo zdal sobie sprawe ze przegial i boi sie ze zerwiesz smycz, na ktorej cie trzyma. Co bedzie dalej? pobije cie i powie ze zasluzylas? On cie tresuje, pomalu rozszerza asortyment srodkow. Myslisz ze dlaczego jest z toba a nie ze swoja rowiesniczka? Mlodsza latwiej "wychowac". Odbierz telefon to on ci juz wytlumaczy ze mu przykro, ale sama go zmusilas do takiego zachowania i w koncu zrobi ci taka wode z mozgu ze sama uwierzysz ze go sprowokowalas i mial prawo cie chocby pobic, ale tak cie kocha ze tylko dal ci mala nauczke. Myslisz ze te kobiety, ktore sa latami bite przez mezow wychodza za maz z mysla ze przez reszte zycia beda obrywac bo zupa byla za slona i sie na to godza? To jest proces, obietnice "to byl ostatni raz", przepraszanie na kolanach, szantaze emocjonalne, gra pozorow na zewnatrz idealny maz i ojciec. Oprawca pomalutku buduje relacje kat-ofiara az ta ofiara juz nie umie znalezc wyjscia. Oszczedz sobie tego wszystkiego i odejdz juz teraz. Tego kwiatu jest pol swiatu, szukaj partnera a nie pana i wladcy, ktory mowi ci co wolno a co nie.

Gość gość
A ile ty kotku masz latek? bo wnioskując z twoich wyczynów nie więcej niż 18 chyba, kto poważny kłamie w ten sposób ......

Gość gość
po ile macie lat

Gość gość
powinien zamknac cie w domu na 2 dni wtedy moze byc przestala oszukiwac :-O

Gość motylekggi
Ja za miesiąc kończę 18 a on ma 25

Gość gość
znalazł młoda i naiwna by łatwiej dała sie podporządkować ale ty głupia autorko ze siedzisz z nim tyle czasu chyba ma kase ze wytrzymujesz tyle ponizania

Gość gość
A zostawił Ci trochę wody i paszy? No i kuwetę?

Gość gość
Mnie raz zamknal.pod impreza w aucie bo sie poklocilismy.jak otwarl pol godz pozniej dostal w pysk

Gość gość
co innego zamknąc na 30 mnut a co innego na tyle godzin szok :-O z jakiego powodu panienki siedza z takimi draniami możecie mi powiedzieć? ma duza pałkę i samochód :D czy dużo kasy :D bo nie kumam

Gość gość
gdy sie poznaliscie to mialas troche ponad 16 lat ? i juz sie z nim bzykalas hehe niezla jestes sucz

Gość gość
Zerwij z nim to furiat jakiś