Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt w banku jak to w końcu jest

Polecane posty

Gość gość

Mam kredyt w banku. Ostatnio byłam trochę przy kasie i poszłam do banku zapytać się czy mogę wpłacić raty np. za 3 miesiące. Pani mi powiedziała, że oczywiście, że tak i że jeśli tak zrobię to kolejną ratę będe musiała zapłacić za te 3 miesiące. Zrobiłam tak a tu przyszło upomnienie, że nie wpłaciłam raty za listopad chociaż mam kwitek z tego druku, ze rata listopadowa opłacona. To jak to w końcu jest?

Gość gość
Dowiedz się dokładnie albo przeczytaj swoją umowę kredytową, bo czasami jest tak że bank nie przewiduje przedterminowej spłaty lub pomimo że zapłacisz tak jak mówisz 3 raty na raz to i tak co miesiąc musisz wpłacać.

Gość gość
Ale ja się własnie w banku przed wpłatą tych rady informowałam. I Pani w banku mi powiedziała że można tak zrobić. byłam w banku w październiku i wpłaciłam później ratę za pździernik, listopad, grudzień i styczeń. Więc kolejną ratę mogłam zapłacić dopiero w lutym. A teraz mi przyszło pismo, ze nie odnotowali mojej wpłaty raty za listopad chociaż mam ten taki mały kwitek z pokwitowaniem, że rata za listopad została zapłacona tylko że w październiku.

Gość gość
No to wez ten kwitek i idz do banku to wyjasnic, albo najpierw zadzwon na infolinie, moze maja bajzel.