Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam1234ewa

22 lata o Boże problem ze wzwodem

Polecane posty

Gość adam1234ewa

Witam. Ujmę to tak: mam 22lata, uprawiałem seks często, regularnie i systematycznie, ale daaawno temu - od ostatniego stosunku minął około rok. Teraz poznałem dziewczynę, chcieliśmy się do siebie zbliżyć i nagle zdaliśmy sobie sprawę że coś jest nie halo. Tzn z nią jest ok, ale mi nie chciał drygnąć. I to nic a nic, fakt faktem że bardzo mi na niej zależy i się przed samym stosunkiem dość zestresowałem żeby jej nie zawieść ani nie pokazać się ze złej strony. Wydaje mi się że to wina stresu. Mam tutaj do was forumowiczów bardzo ważne pytanie - co może mi pomóc na ta sytuację? Może jakiś efekt placebo albo lekka piguła? Proszę o pomoc i słowa otuchy, pozdrawiam :/

Gość gość
Ja mam gorzej. Mam 18 lat. Około 2 tygodnie temu miał być mój pierwszy seks z nową partnerką. Miał być, bo maluszek miał problemy, żeby stanąć. Przy grze wstępnej stał, ale gdy trzeba było włożyć to po chwili już opadał. Tymczasowo kupiłem tabletki, pomogło, z tym, że doszedłem raz, a później znowu było to samo.

Gość gość
Do lekarza idźcie a nie śmieci łykacie. Bo beak testosteronu w takim wieku to coś nie tak z ciałem..tarczyca, nadnercza, przysadka.