Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna który ma dużo koleżanek

Polecane posty

Gość gość

Typ męskiej przyjaciółki, facet, ale taki babski i umiejący wczuć się w damską psychikę... Czy można zaufać takiemu facetowi jako chłopakowi?

Gość gość
Oczywiście, to nie znaczy, że będzie cię zdradzał. Chyba, że jesteś przewrażliwiona na tym punkcie to masz problem.

Gość gość
Ja tam nie wiem, czy mogę komuś takiemu zaufać. Nie żebym była kobietą, która zabrania facetowi kontaktów z innymi kobietami, ale pewna ostrożność jest wręcz wskazana.

Gość gość
Nie, taki nie nadaje się do związku.

Gość gość
Same oczywiście nie macie problemów by mieć kolegów, przyjaciół. Pogadać jak z przyjacielem. Hipokrytki

Gość gość
O kurna same wyrocznie.

Gość kabel do wtyczki
druga baba jest babie zbędna więc lepiej szukać faceta

Gość gość
"pogadać jak z przyjacielem" ? żartujesz ? on myśli tylko o niezobowiązującym seksie. czy tak wygląda "przyjaciel" ?

Gość gość
jestem faceta, mam baaardzo dobrą znajomą ze studiów, znamy się już 2 rok i powiem tak... w życiu ona mi się nie podobała a ja jej i dobrze mi sie z nią gadam, czasami mnie irytuje ale nawet mi do głowy nie przyszło żebym z nią miał być dopóki ty tego nie napisałaś.

Gość gość
Znałam faceta który ma dużo koleżanek......... znałam bo już się z nim " nie koleguję" bo nie odpowiadała mi rola "kolejnej koleżanki" a jaki kłamca z niego był.........twierdził,że z tęsknoty tyle smsów napisał .......może i napisał tyle ,ze chyba do innej "koleżanki" bo do mnie ani jeden nie dotarł :)

Gość gość
To zalezy. Jak facet ma kolezanke ale ciagle mu nie wychodzi z dziewczynami i nie ma zadnej dla siebie to znaczy ze jest glupi i kolezanka go w ciula robi i lepiej od takiego z daleka.

Gość gość
nie mój typ ,ogólnie gadatliwych paplusi nie lubię ,tak samo zresztą jak takich bab ,wolę bardziej milczących męskich