Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ladnie odmowic

Polecane posty

Gość gość

Osobie, ktora prosi mnie o prace. Mam firmę. Miesiąc temu postanowiłam dać jej szansę. Cały dzień tłumaczyłam jej co i jak. A ona na końcu uznała, że raczej nie... Ona się do tego raczej nie nada, zrezygnuje ( zresztą stwierdziła,ze ma na oku kilka innych stanowisk...). A, że jej mąż dobrze sobie radzi to raczej nie będzie zaczynała. Zdenerwowała mnie ponieważ pracy mam dużo a nie mam czasu aby marnować go na takie niezdecydowane osoby .Zatrudniam obecnie 3 dziewczyny. Jasne, że na początku każdemu jest ciężko ale potem człowiek się wprawia i jest już lżej. Teraz laska jak się dowiedziała ile zarabiają u mnie pracownice ( jest to praca na akord ale każda z nich wyciąga ok 3 tys. na rękę przy ok 180 godz.w miesiącu) zarzuca mnie mailami, codziennie dzwoni. Jak jej kulturalnie wytłumaczyć,że już jej nie zatrudnię?

Gość Jasnowidz XXL
I Ty prowadzisz firmę? Nie umiejąc rozmawiać z ludźmi? Niechcianemu kandydatowi na pracownika mówi się PRAWDĘ, krótko i treściwie: Pani kandydatura mnie nie interesuje. Dziękuję. To chyba proste?

Gość gość
Osoba powyzej ma 100% racji! Po prostu powiedz,ze kogos przyjelas i juz.

Gość gość
Tu autorka :) Miasto jest małe, wiele osób się zna. Obecnie nadal prowadzę rekrutację . 2 osoby są u mnie na okresie próbnym.