Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto kupować krzesełko do karmienia za 350,400zł

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie, czy warto?na jak długo Wam służyło?na co zwracać uwagę przy kupnie albo jakie polecacie

Gość gość
Czy warto... To zależy czy cię stać, są takie które po rozłożeniu masz stolik i krzesełko dla kilku latka więc posłużyć ci może nawet do 3-4 lat. My mamy Caretero Primus i jestem zadowolona cene coś koło 300zł.

Gość gość25
Ja kupilam za200 niefirmowe i bez obrazkow na obiciu za marke doplacisz kolejne100 wazne jest zeby krzeselko bylo regulowane odchylenie wysokosc odleglosc blatu dobra jest tez sciagana taca na blacie latwo zmywalny material

Gość gość
mozesz nawet i za 1000zl, ale ja proponuje kupic drewniane 2w1 koszt od 150zl. Po co przeplacac? W to miejsce mozna cos jeszcze kupic

Gość gość
kasą nie szastam, ale jakby było warto kupić droższy to bym się szarpnęła, boję się kupić jakąś tandetę tym bardziej, że ma posłużyć przez te dwa,trzy lata gościu od nie firmowego fotelika, masz namiary na ten fotelik?tzn może na allegro można zobaczyć?

Gość gość
też mam caretero primus w niecie można kupić za 200-230zł. Jest bardzo stabilny i potem masz krzesełko i stolik dla starszaka.

Gość gość
stokke tripp trapp. na lata.

Gość gość
moim zdaniem nie warto. Ja akurat ani grosza nie wydałam, bo dostałam krzesełko po siostrzenicy, ale mam porównanie. to moje jest to drozsze. Jest ładne, ale strasznie duże. O wiele wygodniejsze jest dla mnie zwykłe krzesełko z ikei.

Gość gość
Juz widze jak 3 czy 4 latek siedzi w takim krzeselku..mam roczniaka i obylo sie bez krzeselka..radzimy sobie doskonale..zakup bezsensu

Gość gość
Roczniak, to wszystko przed tobą, gdzie będzie uczył się samodzielnego jedzenia?

Gość gość
Przy stoliku i krzeselku mamut z ikei

Gość gość
Kupiłam krzesełko za jakieś 200-300 pln. Nie pamiętam nazwy. Dla mnie ważne było to aby: - Materiał był łatwy do czyszczenia i NIE BYŁA TO CERATA, - Krzesło miało kółka i były gumowane a nie plastikowe, -2 tace, jedna zdejmowana, -regulowana wysokość, oparcie i taca. Syn korzystał z krzesełka do ok, 1,8 miesięcy.

Gość gość
roku i 8 miesiecy - miało być.

Gość gość
Ja miałam drewniane 2 w 1, długo służyło nie tylko do jedzenia ale i do zabawy.