Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaaneczkaanusia

Kuzyn wprowadził się do nas!

Polecane posty

Pisałam tu niedawno, że kuzyn (któremu zmarła mama, którą nasz dziadek przed laty wyrzucił z domu) wprowadzi się do nas, no i wprowadził. Zajął największy pokój i zaznaczył sobie miejsce nawet w lodówce. On kupuje swoje jedzenie oddzielnie bo nasza matka powiedziała, że nie będzie dla niego gotować. Ostatnio zrobił awanturę, że moja matka wzięła jego schabowe i przygotowała je dla całej rodziny (z wyjątkiem niego). Co gorsze zaczął buntować dziadka, że mój ojciec powinien mu płacić za czynsz. Co robić? http://f.kafeteria.pl/temat/nieznanemu-nam-kuzynowi-zmarla-dwa-miesiace-temu-mama-a-teraz-p_6082268

Właśnie dziadek powinien pomyśleć głównie o tej rodzinie, którą już ma a nie, sprowadzać do domu obcego chłopaka i dezorganizować nam wszystkim życie.

Poradźcie mi co powinnam zrobić w takiej sytuacji? Już nie dajemy rady z nim żyć pod jednym dachem, ten chłopak zaczyna się coraz bardziej szarogęsić jakby był u siebie.

Gość gość
pasożyt z ciebie

Gość gość
Czyli ty możesz sobie żreć za pieniądze dziadziusia a komuś będzie się jedzenie wyliczać.

Gość gość
Jak mozna było zeżreć chłopakowi schabowe????

Mój kuzyn akurat kupił sobie to na kilka dni. Tyle, że starczyło dla wszystkich. Nawet nikt nie myślał o tym, że to on kupił,chociaż było na jego półce.

Gość gość
A przystojny ten kuzyn

Gość gość
To prowo:D Na ogolnym autorke olali, to pisze tutaj. Oj, dziewczyno, dziewczyno, masz problem sama ze soba, a nie z rodzina:D

Mój kuzyn akurat kupił sobie to na kilka dni. Tyle, że starczyło dla wszystkich. Nawet nikt nie myślał o tym, że to on kupił,chociaż było na jego półce.