Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chora sytuacja co robić?

Polecane posty

Gość gość

Chora sytuacja-nie wiem co robić :/ Poznałam chłopaka i na pierwszej randce wyznał mi,że on ma dziewczynę od 4 lat i są na odległość ,ona go kocha ,i widują się kilka razy w roku ,w tym roku nawet się nie widzieli ale nie zerwał z nią nadal to ciągnie,podobno ona mu groziła ,że coś sobie zrobi jak ją zostawi Dlatego szuka innej i poznał mnie bo chce ją zostawić i że coś wymyśli,ja się wkurzyłam ,po co coś innego zaczyna jak z tamtą nie skończył? On mówi ,że chce zerwać ale nie wie jak :/ Nie wiem co mam robić i co myśleć,ona studiuje i ma 20 lat i że ciężko jej do niego przyjechać,dzieli ich 200 km On też pracuje na 3 zmiany i też nie ma czasu na to,żeby jechać do niej Pokłóciłam się z nim , on miał pretensje,że nie rozumiem jego sytuacji A ja się boje z nim spotykać,oszukuje ją na boku,nie umie zerwać oszuka i mnie...

Gość gość
Nie pakuj się w to. Nie ma co się nad tematem rozwodzić. Jeśli się zaangażujesz czeka Cię sraczka i nerwica.

Musisz zaryzykować ale być przygotowana na rozczarowanie. Daj mu szanse ale powiedz że jeśli naprawdę mu na tobie zależy to ma 2 tyg na zerwanie. Jeśli tego nie zrobi to odejdz i nie żałuj bo w takiej sytuacji byłby skończonym chu*em.

Gość gość
przecież to nie jest zwiazek: 200km i nie widzieli sie rok czasu. to moze byc przyjażn

Gość gość
szantazuje go , ze cos sobie zrobi? moze i ciezko miec kogos na sumieniu, ale moze jednej wariatki bedzie mniej.

Gość gość
(º ロ º๑)

Gość gość
I gdzie ta cala chora sytuacja? Facet jest z Toba 100% szczery. Zwiazal sie wczesniej z p*****lnieta idiotka i czuje strach przed jej reakcja, a Ty doprawdy nie rozumiesz jego sytuacji. Jezeli czujsz, ze cos z tego moze byc, to utwierdz go w przekonaniu, ze musi wykonac ten krok.