Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 28 lat to późno na ślub?

Polecane posty

Ale siedzisz sama i pijesz, czy siedzisz i pijesz, czy sama siedzisz i pijesz bo jesteś stara? ;)

Gość gość
tu autorka, schrzaniliście mój temat :/ uciekam dobranoc!

Siedzę i piję, bo lubię siedzieć i pić :) Autorko, ja Ci odpowiedziałam, inni też. A Ty sobie myśl teraz co chcesz. Wg mnie jesteś młoda. Wg innych nie.

Gość gość
Ludzie co wy piszecie? Ja mam 37 lat i pólł roku temu urodziłam dziecko.Jaka starość?Powariowaliscie calkiem :-D

Gość ninaaana
haha :D Autorko idź lepiej spać... masz rację, bo widzisz same wariaty ;)

to zły facet jest, bo go alkohol musi zastępować. Idę szyć misia. Dobranoc :)

Gość gość
28 lat?!!! To już za późno. Dziewczyny muszą się hajtać do 21 roku życia, żeby Rysiek ze wsi nie znalazł sobie innej do dojenia krowy!

Gość gość
Ja mam 30 i raczej jestem stara chociaż to takie smutne i przykre, nie rozumiem tego. Nie mam nikogo (i nie miałam, nawet się nie całowałam), nie mam pomysłu na siebie i myślę ciągle o przemijaniu mojego świata. Szczególnie po 30 się załamałam, widzę jak wszystko przed do przodu, a ja nie potrafię i nie chcę, wspominam tylko moje czasy nastoletnie i często uronię łzę, bo wtedy mogłam być szczęśliwa tylko dlatego, że jestem młoda, że jestem zdrowa (teraz już nie), że chodzę do szkoły, że mogę pokierować jakoś życiem. Rozczulają mnie nawet filmy z tego okresu, przełomu wieków. Poza tym wówczas Polska była inna, spokojniejsza.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej