Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefaniusz

I znowu święta.

Polecane posty

Gość stefaniusz

Znowu święta i znowu dylemat. Moja żona chce jechać do siebie a ja chcę zostać u sibie. Tłumaczy mi że przyjeżdżają jej siostry z Niemiec i chce spędzic z nimi czas. Ja z 5 babami świąt nie zamierzam spędzać. bylbym sam jako facet. Zresztą mam taką prace ze jestem non stop w rozjazdach takze kolejne podróze sa mi potrzbne jak dziwce gacie. Chce odpoczac. Obejrzec jakis film. Moja zona wymyśliła że mam sobie odpocząć, a ona weżmie naszego malego syna i pojedzie z nim na swięta do teściowej. Święta osobno? Co o tym sądzicie

ale masz prblem z d**y sa 2 wyjscia zostancie w domu albo niech kazdy jedzie do siebie i po problemie

Gość gość
Jedź z żonką, ale zażądaj jakiegoś cichego miejsca na relaks. Jesli takowego nie bedzie głosno marudź i wyrazaj swoje niezadowolenie. Następnym razem nie bedzie cie ciagnąć :)

Gość gość
Ja lubię spędzać święta rodzinnie , mój facet woli sam na sam ze mną. Jest na to kompromis - wigilia z rodziną na resztę zawsze wyjeżdzamy do domku w górach. Dla mnie święta maja właśnie taki smak grzanego wina , grillowanego oscypka i cały domek przystrojony gwiazdami betlejemskimi i lampeczkami .Może Wy też spróbujcie czegoś takiego.

Gość gość
Ja w tym roku planuję zrobić tylko jeden element dekoracyjny. Wieniec na drzwi z poisencji. Też wyjeżdzamy do domku w górach dlatego myślę że to ma urok już sam w sobie ale przede wszystkim pozwala naprawdę odpocząć . Serio polecam.

Gość gość
Ale wieniec chcesz zrobić z żywych kwiatów gwiazdy betlejemskiej ? Jeżeli tak to jak chcesz to zamocować żeby kwiaty nie zwiędły ?

Gość gość
Poisencje nie utrzymają się zbyt długo na wieńcu szczególnie gdy chcesz wykorzystać same kwiaty. Poczytaj sobie jak możesz je wykorzystać do dekoracji http://www.gwiazda-betlejemska.info/

Gość gość
Fajna Stronka . Mają dużo ciekawych porad nie tylko o Piosencjach .i przede wszystkim fajne pomysły na dekoracje :)

Szukam świątecznych inspiracji na dekoracje, znacie może jakieś stronki oprócz powyższej ( która jest niezmiernie ciekawa ) gdzie są ciekawe pomysły na dekoracje, dodam tylko że i mnie także tematem przewodnim są poisencje.

Gość gość
Biedne postencje w tym wieńcu :(