Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojo93

nie spodziewałem się tego

Polecane posty

Gość wojo93

Część chciałbym coś wam opowiedzieć i usłyszeć co wy sądzicie o tym.wiem to było tak;-)umówiłem się z kobieta na spotkanie miało być ostro bo tego właśnie potrzebowałem;-)trzeba mi było ostrego sexu czegoś nowego.pojechałem na spotkanie spotkaliśmy się u niej w mieszkaniu wiadomo pierwsze byłem nie śmiały ale później było super rozluźnila mnie i było tak jak sobie wyobrażałem do momentu zanim mnie związała i poszła no drugiego pokoju:-(przyniosła worek z zabawkami i zaczęła wyciągać dilda i różnosci i zaczęła mnie pięścic po otwórku paluszkiem ja nic nie mówiłem bo fajnie to robiła a później wzięła korek analny i włożyła mi go do ust a później naplula mi w o***t i włożyła mi korek.bolało jak nie wiem co ale żebym nie wydawał głosu włożyła mi grube dildo w usta:-(ruszała korkiem bolało strasznie:-(założyła swoje stringi z dwoma penisami jeden bym od środka do jej myszki a drugi na wierzchu i włożyła mi to w pupe i zaczęła ruszać coraz szybciej.z początku bolało ale później zaczęło być przyjemnie i mówiłem jej sam zeby robiła to mocniej:-*kochała mnie bardzo długo i było mi bardzo dobrze:-*doszedłem przy tym 2razy:-*nie spodziewałem się tego ale było super i chciałbym jeszcze tak nie raz:-*a wy mieliście kiedyś coś podobnego?

Gość wojo93
Chyba nikt nie miał nic podobnego