Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poradzcie jakiś sprawdzony sposób by zregenerować włosy

Polecane posty

Gość gość

odstawiłam prostownice i ie dotykam jej od przeszło roku, ściełam długie włosy do ramion i ścinam dalej po pare cm co miesiąc :o używałam przeróżnych odżywek, maseczek, fryzjerskich i nie fryzjerskich a włosy dalej mam zniszczone i suche :o nie wiem, czy jedyne wyjście jest je zgolić, czy niczym nie da sie ich zregenerować?:( pomocy

Gość jakgwiazdynaniebie
Powiem Ci ze mam ten sam problem. Wlosy zaczely mi wypadac jak szalone wiec zrezygnowalam z suszenia, prostowania , malowania ich i po kilku miesiacach nic sie nie zmienilo, sa suche ,zniszczone (kiedys je rozjasnialam) jednak najbardziej przeszkadza mi wypadanie:-/ To okropne , codziennie tyle wlosow leci:-/ Tez robilam wszystko co mozliwe, odzywki maseczki olejowanie i dalej to samo...

Gość gość
zmiana diety

Gość gość
kerastase!

Gość gość
Mnie tez zaczely leciec wlosy, narazie kupilam tabletki na wlosy,skore i paznokcie, czytalam ze na zimę wypada wiecej wlosow, na suche wlosy moze jakas bombę witaminowa u fryzjera?

Gość gość
Nie przesadzaj! A co z aldehydem? co z silikonami? Co z botoksem do włosów? Co z olejami (lniany, kokosowy, arganowy, vergin, rycyna) Co z żółtkiem kurzych jaj? Mając tyle opcji do wyboru ty narzekasz? Nieeee wierzę że czujesz się aż tak bezradna 15lat temu bym zrozumiała ale nie dziś!

Gość gość
jajka też próbowałam nic mi nie dało, olejów też co z tego że jest tyle opcji jak nic nie pomaga?:o

Gość gość
olej kokosowy

Gość gość
Wyprostuj je keratyną :)

Gość gość
Poczytaj se jakiś blog o włosach np tesprawy.pl

Gość gość
Maska do włosów WAX :) do kupienia w aptekach

Gość gość
Ok Ty to nazywasz keratyną a ja nie lubie marketingowych haseł i mówię na to aldehyd i itylko tym różnią się nasze wypowiedzi!

Gość gość
Blogi są długie i nudne A autorka chce efektu Najszybciej będzie wtopić w te włosy aldehyd czyli keratynę (niech będzie, niech brzmi lepiej) Przestaną się łamać na potęgę i rozdwajać i polubią wysoka temperaturę-będą piękniejsze od ukochanej prostownicy Potem zakleić to wszystko botoksem loreal a od czasu do czasu robić sobie maski z jaj i oliwy Przytyją 200% wzmocnią się i znów będą długie bez wyrzeczeń Proste rozwiązania są lepsze niż przedziwne blogi -nie ma o czym rozprawiać Mamy zniszczony włos i potrzebujemy by wyglądał okazale i to natychmiast!

Gość gość
gość dziś Maska do włosów WAX usmiech.gif do kupienia w aptekach Rany boskie! Od tego waxu te włosy staną jej dęba jak by je w kostce mydła moczyła! Jesteś pewna że jej to polecasz? To dobre ale wyłącznie dla cebulki włosa(albo włosa o zamkniętych łuskach włosowych ale nie dla uszkodzonej łodygi)- higroskopijny włos robi się od tego nieznośny i badylowaty! Nie sądzę żeby autorce chciało się to nakładać pędzelkiem przy nasadzie włosów tylko po to żeby zahamować jesienne wypadanie włosów!

Gość Malinowskaznad3
Aśka a ty o tej porze nie śpisz tylko porad udzielasz???

Gość gość
ja już prostych włosów nie chce, chciałabym mieć je tylko zdrowe

Gość gość
Nie strach tak korzystać z anonimowych rad? Włosy to nie buciki które można wymienić po nieudanym zakupie. Lepiej autorko pogoogluj i poczytaj wiele stron, sprawdź czy opinie mają te same itp.