Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggośćć

Co byście zrobili w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gggośćć

Witajcie. Mam taki problem, że ostatnio dowiedziałam się zupełnie przez przypadek, że mój tata zdradził mamę. Moja mama o tym wie, ale myślą że ja nie wiem. Kompletnie straciłam do nich zaufanie. Nie wiem jak z nimi rozmawiać, ponieważ chodzi o to, że pewnego dnia szukałam dokumentów do szkoły i natknęłam się na listy, które tata otrzymywał od swojej kochanki. Mama zapewne je widziała, bo są schowane w miejscu, gdzie obydwoje mają dostęp. Oni cały czas myślą, że ja nic nie wiem, a ja wiem i czytałam to, co kochanka opowiadała. Jak tata mówił jej czułe słowa, jak spotykali się w hotelach... Nie wiem co mam robić. Czy powiedzieć rodzicom że o wszystkim wiem? Czy może porozmawiać tylko z ojcem? Czy udawać dalej, że o niczym nie wiem? Mam 17 lat. Liczę na mądre rady i z góry Wam dziękuję.

Jestes bardzo mloda i nie masz pojecia tak naprawde co i jak w tych sprawach tak naprawde sie wydazylo,mogli sie zdradzac nawzajem,moze pierwsza zdradzila matka a pozniej ojciec jednorazowo, powody mozna mnozyc a wazne jest ze sa jednak razem, nie kloca sie i ze jest im dobrze razem w tym zwiazku, moze oboje cos zrozumieli i sie pogodili, nie wiesz nic w tej sprawie,jedyne co powinni zrobic to staranniej ukryc ten list przed TOBA wlasnie, rada - nie mieszaj sie w sprawy doroslych bo i tak nie beda ci opowiadali o swoich "skokach na boki",uspokuj sie i poloz do lozka i usnij, pa pa.

Gość gggośćć
Ale ja wiem, że mama nie zdradziła taty, ponieważ ona jest chora od tylu lat i nie wychodzi nawet z domu... To tata zachował się nie w porządku wobec mamy.