Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksi1111

Związek bez perspektyw.

Polecane posty

Gość Roksi1111

Jestesmy ze sobą 3lata, jesteśmy zaręczeni i mieszkamy razem. On się mną nie interesuje, nie pracuje calymi dniami siedzi na necie. Ja zarabiam dość, kupuje mu wszystko, wcześniej role były odwrotne.Wiem, że mnie kocha. Nie chce już z nim być, uczucie zgasło, jest tylko przywiązanie. Troszczę się o niego.. Z tym chce to zakończyć, ale jak się rozstaniemy to on sobie nie da rady, nie ma gdzie iść, na mieszkanie nie ma pieniędzy. Caly czas prosze zeby poszedl do pracy, ale on uważa, ze nie moze znaleźć. Co radzicie? Nie chce go zostawić na lodzie.

Gość gość
co jeszcze on uwaza?

Gość gość
buhahhahah ale jesteś głupia, ja takiego pasozyta kopnęła bym w dupsko a ty się litujesz? dziewczyno nie szkoda ci czasu na kogos takiego?

Gość Roksi1111
Nie wiem po prostu co zrobić, nie chce w tym tkwić a boje się zakończyć, bo nie wiem co z nim będzie.

Gość gość
Coś mnie z nim łączyło. Nie chce zeby szedl na ulice, a on jest slaby psychicznie...

Gość gość
A wczesniej gdzie mieszkał? Z rodzicami? No to wroci do nich i tyle. Co on robi cale dnie na necie i czemu nie pójdzie nawet na jakaś produkcję czy budowę?

Gość gość
a po co ma iść skoro ona na niego robi