Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Witam od 5lat jestem w zwiazku z chlopakiem jestesmy zareczeni w naszym związku jest różnie raz cudownie a raz kłótnie ale to raczej normalne . Chodzi o to ze wyjechalam na 6tyg do kuzynki do hiszpanii i od tego sie zaczęło. Jemu bardzo podobają sie tatuaze ma zrobiony na jednej rece do łokcia na tym mialo sie skończyć po czym mowi ze zrobi cala reke nie chcialam tego bardzo ale mysle to jego cialo to niech se zrobi. Kazalam mu wybierac miedzy tatoo a mna mowil ze chce to i to i ze tatoo i tak sobie zrobi przemyslalam mowie ok. Przez pare dni bylo dobrze. Po czym stwierdza ze nie chce ze mna byc bo nie jest szczesliwy ze tylko marudze daje zakazy itd ze nie chce tak dłużej mowi ze coś w nim peklo ze nie wie czego chce , ze ja i tak sie nie zmienie. Zostawil mnie nie moglam się z tym pogodzic i walczylam pisalam itd . Pojechal na dyskoteke i latal tam za taka jedna dziewczyna , dowiedziałam sie od znajomych . Mowi ze mnie kocha ale nie chce tego ciagnac.Niedlugo wracam do polski i nie wiem co zrobic , moze przez taka rozlake sie pigubil nie wiem pomozcie co o tym myślicie?

Gość gość
Nie czytałem całego, bo to jakieś brednie. Wyjeżdżasz za granicę, facetowi stawiasz jakieś ultimatum kretyńskie. Nic dziwnego że Cię zostawił.