Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklannkka

najgorsze nieudane dziwaczne szokujące prezenty piszcie

Polecane posty

Gość szklannkka

Piszcie, jakie dostaliście najdziwniejsze, nieudane, niesmaczne prezenty! Zacznę od siebie - na 13 urodziny dostałam od 11-letniej koleżanki książkę. Poszła ze swoją matką do księgarni, matka jej zostawiła wolną rękę (taki typ, dziecko by kupiło sobie szlugi i pół litra, a ta by myślała o d*pie Maryni i nie zareagowała), więc dziewczynka wybrała książkę z konikiem na okładce, jak mi wręczała, to powiedziała "by ty tak lubisz koniki...". W oczy rzucił jej się tylko ten konik, przeoczyła tulącą się parkę oraz opis z tyłu nie pozostawiający pola wyobraźni, dla jakiego przedziału wiekowego jest książka. Był to romans z ostrym seksem i mrocznym wątkiem morderstwa dziecka i gwałtu na koniu (to ostatnie opisane... :( ). Ofiarodawczyni źle nie chciała, ale obie z matką były trochę nieprzytomne :D

Gość gość
kon na biegunach wypchany zamiast pakulami to papierkami po cukierkch

Gość gość
ja od mikolaja dostałem sloik Vavruszko

Gość gość
Czekoladopodobny wyrób z Biedronki za niecałe 2 zł, podczas gdy normalna czekolada kosztowała całe 2,50 zł. Na mikołajki klasowe dziewczyna nie miała pomysłu na prezent, więc nakupiła mi z kiosku badziewnych figurek. Od ciotki gryzący golf we wściekłym różowym kolorze - farbowałam włosy na rudo i wyglądałabym jak do remizy na potańcówkę.

Gość gość
jaguar rocznik 1885

Gość gość
3 pary kapci od 3 różnych osób. Kapcie spoko, ale przy 3 parze ogarnął mnie nie lada smuteczek.

Gość gość
łooo kuzwa, podaj tytul ksiazki, prosze, chce sie usmiac :D

Gość gośćM
Ja na swoje 15 urodziny dostałam słownik ortograficzny od koleżanki, ponieważ stwierdziła, że skoro zajęłam 1 miejsce w konkursie ortograficznym w województwie śląskim, to mi się przyda bo się tym interesuje. Słownik leży na półce, a ja od 10 lat nigdy go nie otworzyłam.

Gość gość
od teściowej, na moje urodziny poduszkę dla męża (czyli jej syna)

Kiedys dostałam plyn do kąpieli, a ofiarodawcy wiedzieli, ze mam tylko kabinè z prysznicem.

Gość kjahdru
dostalismy uzywana posciel; fakt byla wyprana bo bylo czuc ale kolory byly juz mega wyblakle haha

Gość gość
Od kogo ta używana posciel?? ;-)

Gość gość
Tesciowa dala mojej corce poł czekolady ;-)

Gość gość
U mnie chyba git.

Gość gość
Od nowo poznanego faceta (bylismy 2 mc razem) dostalam wibrator wraz ze słowami zebhs mi glowy nie zwracała. Prezent po rozpakowaniu mu oddałam a kolesia zostawiłam