Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Effcia75

Jak znaleźć dobre miejsce na biuro?

Polecane posty

Hej dziewczyny! Nie widziałam nigdzie takiego wątku, a bardzo potrzebuję Waszej pomocy. Poszukuję nowoczesnego, małego lokalu przeznaczonego na biuro. Nie chcę sama podejmować ostatecznej decyzji, ponieważ w ogóle się na tym nie znam. Postanowiłam skorzystać z pomocy biura nieruchomości, ale jestem na etapie wyboru właściwego i godnego zaufania. Czy możecie mi jakieś polecić? Pozdrawiam i z góry dziękuję serdecznie za pomoc!

Gość gość
no a miasto .

Gość gość
przede wszystkim poszukaj jakiejs renomowanej ulicy to przyciaga klientow :D

Gość gość
Jeśli chodzi o województwo Zachodniopomorskie to polecam www.uberna.pl Z ich pomocą szybko udało mi się znaleźć takie lokum, jakiego szukałam.

Gość gość
nie zakładaj majtek Effcia

Gość gość
skorzystaj z pomocy biura nieruchomości i oni ci przedstawią wiele interesujących ofert biur. Ja tak samo zrobiłam jak otwierałam swoją firmę. Nie miałam lokalu użytkowego, wiec pojechałam do biura nieruchomości http://www.nova-nieruchomosci.com.pl/ i tam pani przedstawiła mi kilkanaście ofert pomieszczeń biurowych, pojechałyśmy je obejrzeć i jedno w centrum Częstochowy mi się spodobało, było duże, przestronne, widne i je wynajęłam.

Gość gość
Ja też polecam biuro Uberna. Fachowe doradztwo, miła obsługa, no i szybko pomagają znaleźć to czego szukasz. :)

Gość gość
ja korzystalam z usług biura nieruchomości www.jagielska.com.pl pomogli mi znaleźć mieszkanie w bardzko szybkim czasie, dodatkowo od razu można u nich je ubezpieczyc, może określić jaki lokal by Cie interesował a biuro na pewno znajde dla Ciebie kilka ofert

Gość gość
Najlepiej takie rzeczy załatwiac za pośrednictwem jakiejs sprawdzonej agencji . Ja szukając miejsca na biuro nawiązałam kontakt z www.nieruchomoscilubin.com i bardzo szybko znaleźli mi fajne miejsce w dobrej lokalizacji i mialam problem z Glowy.

Gość gość
Szukaj ciekawych ofert w roznych biurach nieruchomosci, tam zawsze maja jakieś ciekawe oferty. Ja swoje miejsce na biuro w super ceni i lokalizacji znalazlam za posrednictwem www.milenium.nieruchomosci.pl i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Ja mogę Ci polecić www.atelienieruchomosci.pl zajmują się wynajmowaniem powierzchni i są w pełni zaufaną i bezpieczna agencją nieruchomości.

Gość gość
jeśli ktoś nadal szuka biuira w Poznaniu, to właśnie wybudowali bardzo fajny, nowoczesny budynek w samym centrum: http://www.quadrooffice.pl/

Gość gość
Jak szukałam miejsca na biuro to skorzystałam z pomocy biura nieruchomości z Opola www.alter-haus.pl. Znaleźli dla mnie lokal w świetnej lokalizacji za dobrą cenę

Gość gość
Mas ztakie portale, które ułatwiają bardzo poszukiwanie owych biur dla firmy itp. Najbardziej zaufaną jest ta http://www.ratuszowa11.itr.org.pl/. Ma oferty powierzchni do wynajęcia w Warszawie, sama mam jedno, to był dobry wybór. Nie tak dawno również skorzystali z ich usług moi znajomi, nie narzekali, wręcz przeciwnie – bardzo dziękowali za polecenie. Zajrzyj i zobacz czy będzie tam coś również dla Ciebie : )

Weźcie pod uwagę również biura wirtualne, takie jak wirtualna-siedziba.pl Czasem biura standardowe są niepotrzebnym zajmowaniem miejsca i wydatkiem. W moim przypadku biuro wirtualne okazało się lepszą opcją.

Gość gość
moim zdaniem najlepiej jest skorzystać z pomocy odpowiedniej agencji, tkóra znajdzie wymarzone miejsce na biuro www.gwiazda.info

Gość MałaGosia88
Z tego co wiem, w sieci nie brakuje tego typu ofert. Często jednak biura są nie umeblowane. W związku z czym na pewno warto znać namiary na takie miejsce jak chociażby http://mirat.eu/ . Znajdziemy tam bowiem szeroki wybór mebli zarówno do domu jak i biura, a co więcej ceny przynajmniej moim zdaniem są naprawdę kuszące.