Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RODZINA MÓWI, ŻE POWINNAM SOBIE KOGOŚ ZNALEŹĆ...

Polecane posty

Gość gość

Ja rozumiem, że rodzicom byłoby miło gdyby zostali dziadkami i nie pluję się na Matkę Naturę bo po 30stce to spora szansa na komplikacje ciążowe i mniejsza na zdrowego dzieciaka. W sumie to chciałabym się ustatkować. Sęk w tym, że moja rodzina często powtarza głupi frazes - Znajdź sobie kogoś... Ja się Was pytam forumowicze niby jak mam to zrobić? Przecież kobiecie w Polsce NIE WOLNO okazywać zainteresowania mężczyzną!!! Jako kobieta mogę ewentualnie mieć szczęście i ZOSTAĆ ZNALEZIONA przez faceta. Nie jestem typem imprezowym i podobno to zaleta u żony. Czasem chadzam do pubu z koleżankami z roboty czy na urodziny w stylu domówka i to by było na tyle. Ogólnie rzecz biorąc chyba zostaje mi internet, a to narzędzie ma bardzo złą sławę :(:( Irytuje mnie ignorancja starszego pokolenia. Najpierw tłuczono mi do głowy, że mam mieć olewkowatą twarz Sfinksa wobec płci przeciwnej bo tak "wypada", a teraz niby JA mam nagle okazać super inicjatywę i upolować męża :( Niby jak? Wziąźć go z hodowli uprawnej mężów??? Zakupić na ebayu??? Wymodlić???

Gość gość
Wyjedz do jakiegoś mniej zasciankowego miejsca i skup się na tym czego TY chcesz, a nie rodzina. To brzmi jak opowieść z 19 wieku.

Gość gość
autorko kotku, chcesz mieć stosunek czy nie? pyta facet

Gość gość
dwa stosunki pytajacy inaczej pierwszy - sluzbowy, najlepiej sie bzyka na biurku :classic_cool:

Gość gość
"gość dziś autorko kotku, chcesz mieć stosunek czy nie? pyta facet" Nie interesuje mnie seks bez zobowiązań. Nie mam nic przeciwko założeniu rodziny i ustatkowaniu się ale jakieś ochłapy mnie nie pociągają. Sory.

Gość gość
"gość dziś dwa stosunki pytajacy inaczej pierwszy - sluzbowy, najlepiej sie bzyka na biurku cool.gif" Wow nie wiedziałam, że w tym kraju jest aż tak źle pod względem niedoroochania i niewyżycia :P Mi celibat nie przeszkadza za to ludzie na Kafe non toper próbują z rozpaczliwym uporem składać propozycje erotyczne wszystkiemu co na drzewo nie ucieka. Nie mam zastrzeżeń co do idei posiadania męża. Nawet mi się podoba. Problem to znaleźć takiego, a raczej zostać znalezioną :)

Gość gość
autorko rozumiem że jak nie masz faceta to sobe pipke palcem pocierasz do orgazmu