Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucykpony

Poród w Medeor Łódź

Polecane posty

Gość kucykpony

Witam dziewczyny. Zakładam temat, aby wymieniać doświadczenia i poszukiwać informacji o porodzie w klinice Medeor w Łodzi. Mnie interesuje wszystko o planowanym cc. Termin mam wstępnie na połowę stycznia 2015. Zapraszam do dyskusji!!!

Gość gość
Nie polecam, placówka ma za małą referencyjność, w przypadku jakichkolwiek powikłań okołoporodowych robi się niebezpiecznie. Z prywatnych Salve, z państwowych Matka Polka albo Madurowicz, najbezpieczniej dla dziecka choć może bez opieki jak z amerykańskich seriali ;)

Gość gość
Hej ;) równo dwa tygodnie temu miałam tam planowaną cesarkę, to moje druga cesarka więc już trochę wiedziałam co mnie czeka, pierwsze dziecko rodziłam w ICZMP trzy lata temu, niestety po tej cesarce wrażenia miałam słabe, i dlatego teraz wybrałam Medeor. Moim lekarzem prowadzącym nie był lekarz z Medeoru więc myslałam, że będę słabiej zaopiekowana, ale miło się zaskoczyłam bo od wejścia wszystko było o 180 stopni inne niż w ICZMP, wszystko mi wytłumaczono, przygotowano, wytłumaczono na czym polega znieczulenie, na czym polega sama cesarka, do tego mój facet mógł mi towarzyszyć na sali operacyjnej, kangurował naszą córeczkę, czułam że mam nad wszystkim władzę, a nie jestem tylko brzuchem do obskoczenia. Na personel nie mogę narzekać, położne często same wyprzedzały moje pytania, lekarze bajeczni, aż dziwne, że to na NFZ, polecamy serdecznie :)