Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieluszki na pierwsze dni

Polecane posty

Gość gość

Czy stosowalyscie pieluchy tetrowe, a na noc np. pampersy? A może mozna od razu zakladac dziecku tylko pampersy?

Gość gość
Oczywiście że od rzu pieluchy,.... Kup Happy 1 bo one specjalnie się odwijają zeby pepuszka nie ocierać. Kto teraz stosujne pieluchy tetrowe

Gość gość
a po co tetra? Tylko pampery od początku. Tetrowe do podkładania pod główkę, wycierania buźki itd.

Gość gość
Dokładnie, tetrowe to jak się dziecku ulewa to się podkłada przy buzi, natomiast tylko papmersy, dziecko przecież wali w każą pieluchę, nawet czasami nie nadązy sie przebierac... kto by teraz prał pieluchy terowe

Gość gość
Tetra to już przeżytek ja kupiłam pięć lat temu chyba z 20 szt. zostałam pierwszy raz mamą myślałam że będą potrzebne no i okazały się niezbędne ale do mycia podłóg, w ogóle tych białych nie używałam dla dziecka owszem przydały się tetrowe z wzorkami ładne kolorowe synuś musiał je mieć do spania bo inaczej nie zasnął

Gość gość
Ano właśnie, moja bratowa rodzila 12 lat temu, moja mama jeszcze lepiej i jak uslyszaly ze chce dziecku zakladac tylko pampersy, to az się popluly z oburzenia! " Jak to? Trzeba chociaż kilka razy założyć tetre", " A slyszalas o pieluszkowaniu?", "No taaa, a potem te du.py odparzone".

Gość gość
to wytlumacz ze to Twoje dziecko i ze to jak bylo kiedys nie znaczy ze tak samo jest teraz. Nie wyobrazam sobie trzymac dziecko w tetrach, przeciez z praniem, suszeniem, prasowaniem to Ty sie zajedziesz dziewczyno a i tak przy dziecku bedzie co robic, uwierz.

Gość gość
11.54. Ja nie muszę się stawiać i udowadniać ze to moja sprawa w co ubiore moje dziecko. Zwyczajnie, chcialam poznać opinie teraźniejszych mam i za nie dziękuje:-).

Gość gość
to do goscia z 11.51 - nie wiem czy to Ty autorko czy nie, poprostu tak napisalam :)