Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopacy to są świnie

Polecane posty

Gość gość

Specjalnie im daję by sobie p******** i mnie dali sobie obciągnąć. Por***ają sobie mnie, w pupę też bardzo lubię, a obciągnąć nie dadzą. Uwielbiam robić loda i smak spermy ale oni oszukują! Wiem, że to bardzo nielegalne i kryć się trzeba bo Policja nas aresztuje bo mam dwanaście lat i seks ze mną jest bardzo nielegalny. Ale ja uważam i nigdy nie zdradziłam a starsi chłopacy mnie oszukują! Mają mi się spuszczać do buzi a oni najczęściej tryskają w pipe lub pupę i ciężko mi jest spermę zjeść. :O Z pipy to jest naprawdę trudno :( No oszukują! No mieli sobie p*****ać i dać mnie sobie obciągnąć by mi się do buzi spuścili. A oni ****ają mnie i spuszczają się wpipie lub pupie :O i teraz wyjedz sobie spermę :O Gdzie głowa a gdzie dupa! Trudno dostać :( Oszusty :(

Gość gość
I nikt mi tutaj nie napisał :( A dziś to jednak dobry dzień. Już sześć razy na przerwach loda robiłam, no dwa razy musiałam dać sobie chłopakom p*****ać ale tryskali uczciwe. Prosto mi do buzi :) I ******* mnie w pupę tak jak lubię. No jednak się cieszę. Muszę już lecieć bo zaraz mam Geografię i ja bardzo lubię Geografię a dzisiaj ma być lekcja o Strefach Czasowych!!! :) :) :) :classic_cool: Pa pa! Napiszcie coś nooo