Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 miiinii

Nie dostalam jeszcze zadnego prezentu od chlopaka

Polecane posty

Go艣膰 miiinii

On ma 26 lat. Ja 21, podobno ca艂kiem dobrze zarabia, z tego co m贸wi to nie wodze 偶eby narzeka艂 na prac臋 czy pieni膮dze. Spotykamy sie ju偶 od maja. Jeszcze nigdy nie dosta艂am od niego g艂upiego kwiatka. Gdzie idziemy na imprez臋 p艂ace za siebie, zamawiamy pizz臋 p艂ace po艂ow臋 kasy, kiedy艣 pojechali艣my do sklepu i on poszed艂 kupi膰 picie zapyta艂am " czy kupi mi jogurt" on odpowiedzia艂 "nie bo zly kupi臋" a b.dobrze wie jaki jem. Ostatnio zaprosi艂 mnie na imprez臋 Andrzejkowa, 300 z艂 od pary. Poklocilam sie z nim troch臋 po imprezie i stwierdzilam ze oddam mu kas臋. Polozylam na stoliku a on ja zabra艂.... W sobote by艂y miko艂ajki to nic nie dosta艂am. Ja mu kupi艂am 2 bluzy, koszule i s艂odycze kosztowa艂o mnie to 230zl. Oczywi艣cie nie da艂am mu tego , bo liczy艂am ze co艣 jednak dostan臋 od niego. M臋czy mnie ta sytuacja, nie wiem czy on jest chytry, czy szkoda mu pieni臋dzy na dziewczyn臋.. nie mam poj臋cia. Gdy widz臋 jak inni daj膮 sobie prezenty to im zazdroszcz臋 ....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
zmien chlopaka sknerus mc kwacz da sobie rade i bez ciebie :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

zerwij z nim chocia偶 to debilny pretekst do zerwania, jak by艣 mu da艂a prezent na pewno by go to zawsztydzi艂o a je艣li by wzi膮 nic nie daj膮c tb w zamian (w przypadku mikolajek) no i nie widzia艂 by w tym nic z艂ego to faktycznie jest chytry. Hmm a na zabezpieczenie te偶 si臋 sk艂adacie po po艂owie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sknerus, szkoda czasu na takiego powiedzmy, 偶e b臋dziecie ma艂偶e艅stwem i co wtedy? Szkoda gada膰. My np z Moim ch艂opakiem mamy uk艂ad " co Moje to Twoje", wi臋c nie ma problemu z niczym ju偶 od ponad dw贸ch lat. Mo偶e Tw贸j ch艂opak jest jedynakiem, bo cz臋sto tak jest, 偶e nie jest po prostu nauczony dzieleniem si臋 z innymi. Albo to zwyk艂y 偶yd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a po co ma si臋 stara膰 dla kogo艣 takiego jak ty? pewnie jeste艣 tylko na przeczekanie a偶 pozna kogo艣 warto艣ciowego. co my艣la艂a艣? 偶e sponsora znalaz艂a艣, bo dobrze zarabia? dobrze ci tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jest jedynakiem. Kupi艂am mu prezenty bo my艣la艂am ze on te偶 mi co艣 da bo ostatnio m贸wi艂 mi "ciekawe czy przyjdzie do ciebie miko艂aj" Wygarnela bym mu wszystko co my艣l臋, ale nie chce 偶eby my艣la艂 ze jestem jak膮艣 materialistka. on bardzo dobrze wie ze nie zarabiam duzo bo mam prace na umow臋 zlecenie i teraz mi sie sko艅czy艂a o mimo wszystko pozwala mi p艂aci膰 za siebie i bierze ode mnie kas臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatnio jeszcze obstawia jakie艣 mecze i wygrywa na tym kas臋. Zaprosi艂 mnie na Andrzejki i zabra艂 ode mnie kas臋, to jest chore. Tak samo przed Andrzejkami pojecha艂am kupic sukienk臋 i na buty brak艂o mi kasy to mu powiedzia艂am ze w domu mu oddam... przyjechalismy i wyda艂 mi ze 100 z艂 co do grosza 20 z艂 i 10 gr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wczoraj sprawdza艂 w kalendarzu kiedy s膮 walentynki 14 lutego i zapyta艂am dlaczego to sprawdza to powiedzia艂 ze b臋dzie mi sie w ten dzie艅 o艣wiadczal i nawet wie ju偶 jak....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwna ta wasza relacja. Ja jestem bezrobotna (cho膰 dorabiam sobie przez neta ale oficjalnie nie pracuj臋), m贸j facet pracuje na produkcji, zarabia grosze, a wszystko mi kupuje, za wszystko p艂aci, jak gdzie艣 wyje偶d偶amy raz na rok to on te偶 za wszystko p艂aci: bilety, nocleg, jedzenie, mimo 偶e jest biedny. Prezenty mi czasem te偶 kupuje, nie jakie艣 drogie ale jednak. Zostaw tego ch艂opaka. Nie kupuj mu 偶adnych ubra艅, ani drogich prezent贸w, nie dawaj pieni臋dzy. Na urodziny kupuj mu jakie艣 s艂odycze i tyle.

Udost臋pnij ten post