Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skuter elektryczny dla seniora ? prezent na świeta ?

Polecane posty

Gość gość

Czy skuter elektryczny trzykołowy to dobry prezent na święta ? Mój sąsiad kupił sobie skuter elektryczny ma 60 lat i bolą go stawy chodzi normalnie ale czuje od czasu do czasu ból , teraz widze że prawie codziennie jedzie takim skuterem na zakupy , do znajomych i jeszcze gdzieś . Czytałem w internecie że taki skuter jest prosty obsłudze i tani w użykowaniu .Sam zastanawiam się nad zakupem takiego skutera bo nie jeżdze już samochodem a zakupy w sklepie trzeba zrobić a po co je nosić w rękach jak można je przywieść , bo można takim skuterem jeździć po chodniku i ścieżkach rowerowych . sąsiad mówi że w zimę też nim jeździ tylko się cieplej ubiera i nie boi się ze się poślizgnie . On go kupił z Iławy , przysłali go na palecie w ciągu 2 dni i wyglądał jak nowy . A CO WY O TYM MYŚLICIE ? czy kupić sobie na święta ?

Gość toriale
Najlepszym prezentem byłoby gdybyś nauczyła babcie/dziadka obsługi komputera i internetu :) Są strony przeznaczone dla seniorów na które chętnie zaglądają, moja babcia np wchodzi na tą http://senioralna.tv/

Gość witkorbuhard
Szczerze to sam pomysł na prezent fajny ja znalazlem strone http://rabatseniora.pl/ i tutaj masz pokazane wiele rabatow i ogolnie sklepow w ktorych warto robic zakupy dobrze ze ktos sie takim czyms zajmuje i duzo fajnych ofert zbiera w jednym miejscu

Gość gość
Teraz ładna pogoda to chce się wyjść na dwór dużym ułatwieniem sa skutery elektryczne dla osób starszych mojej babci przyslali z Iławy za 2.000 zł teraz babcia jeździ sama na zakupy i do lekarza jest bardzo zadowolona . Dziękuję za pomoc centrum mobilności z ilawy