Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy Wasze dzieci wiedzą ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość gość

Wy albo Wasi mężowie? mówię o dzieciach już coś kumających powiedzmy ok.8,9 lat.Mnie syn ostatnio zapytał i sie tak zastanawiam, czy dzieciom potrzebna jest taka wiedza, którą pewnie będa wykorzystywać do rozmów z kolegami, w szkole//

Gość gość
teraz jestem dorosla, ale w sumie tak sie zaczelam zastanawiac jak to bylo u nas w domu, gdy bylam w tym wieku... hmm, chyba wiedzialo sie tak mniej wiecej, ale nie dokladnie. uwazam, ze dzieci nie do konca musza wszystko wiedziec, wiesz z dziecmi jest tak zacznie kombinowac ile moze wyciagnac, bo przeciez rachunki tyle a pensja tyle wiec dziecku wydaje sie, ze z tej pensji rodzicow to miliony zostaja ;) bo przeciez tak szczerze - o wiekszosci wydatkow dzieci nie maja pojecia, wielu rzeczy zreszta nie rozumieja.

Gość gość
Uważam, że nie powinny wiedzieć, w sumie też ja jak byłam mała to mnie to ciekawiło, ale jakoś nie miałam śmiałości zapytać i może dobrze. Wiedziałam, że dużo ale nie wiedziałam ile. Wiesz jak dzieciaki, ktoś zapyta, coś palną. Bez sensu. Najlepiej powiedzieć że na życie nam starcza, czy coś:).