Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna oferta pracy. Mama mi odradza a ja sie waham

Polecane posty

Gość gość

Dostalam mozliwosc pracy jako rekruter w klubie ze striptizem. Mialabym szukac kelnerek, tancerek, menedżerów do takiego klubu. Wszystko jest poprzedzone 2 tyg szkoleniem. Matka mi bardzo odradza. Mowi ze to jakas mafia. Co wy sadzicie?

Gość gość
Na poczatek 2 tyg szkolenia platne 50 zl za dzien potem nie wiem ile jak jak powiedzialam ze bylabym zadowolona z 11 zl/h to babka powiedziala ze ze stawki bede bardxo zadowolona :-)

Takie kluby to zawsze jest mafia. Wiem co mówię, pracowałam w barze którego właścicielem był posiadacz 2 dyskotek i klubu gogo. Trochę się osłuchałam bo menadżer miał długi jezor :)

Gość gość
Wiec co radzisz żeby tego nie brac?

Gość gość
Kurcze no fajna oferta a ja zawsze chcialam byc rekruterem.

Gość gość
To już nie wiem

Jak Ci zależy to próbuj, może będziesz miała więcej szczęścia, ale nie znam ludzi zadowolonych z pracy w podobnych przybytkach, tam gdzie ja pracowałam najstarsza stażem barmanka siedziała tam 7-8 miesiąc :P Spróbować możesz bo krzywdy tam nie robią, ale fajn praca to to nie jest.

Gość gość
Tylko ze tam nie bedziesz typowym rekruterem jak w normalnej firmie i nie bedziesz przeprowadzac rozmow kwalifikacyjnych na zasadzie "opowiedz cos o sobie, co chcesz robic za 10 lat" tylko bedziesz oceniac ludzi po wygladzie, kobiety beda przed toba tanczyc i sie rozbierac, a ty bedziesz oceniac ktora ma wieksze cycki. Poza tym zastanowilas sie jak to bedzie wygladalo w twoim cv? Wstyd wpisac klub ze striptizem, moze nie bedziesz tam tanczyc ale to sie kojarzy jednoznacznie, nie wazne jakie stanowisko. Bedziesz miec pozniej mniejsze szanse na znalezienie pracy, chyba ze w ogole to pominiesz ale wtedy luka w cv bedzie. Zrobisz jak uwazasz, ale ja bym nie ryzykowala

Gość gość
będziesz musiał werbować wyszukiwac po jakis wsiach, ruderach chetne dziewuchy za małe pieniądze , jak jakaś będzie pracować to wtedy dostaniesz prowizję nie będziesz żadnym rekryterem, od tego sa inni, specjalnie tak nazywają żeby zachęcić do tej roboty będziesz łaził i werbował ludzi jak jehowiec albo mlmowiec

Gość gość
Macie racje. Zrezygnuje z tego