Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od czego tak naprawdę zależy szczęście w związku

Polecane posty

Gość gość

ktoś na ciekawe spostrzeżenia oparte na bogatym doświadczeniu?

Gość gość
od okresu :)

Szczęście to jest wypadkowa miłości , kompromisów , oczekiwań , ustępstw , priorytetów , zrealizowanych celów, wymogów , seksu, doświadczeń , zmartwień , żalu , euforii i jeszcze tysięcy innych ważnych rzeczy , których nie wymieniłem . Więcej pisał nie będę bo mi się po prostu nie chce . Jeszcze jedno Szczęście w związku nie jest dane w gratisie . Trzeba je sobie wypracować

Gość gość
od dobrania się,niekoniecznie idealnego,ale gdzie naprawdę jest coś między ludzmi,nie będzie szczęścia jeżeli ktoś zgrywa kogoś innego niż jest,wkurza samą swoją obecnością

Gość gość
w związku dwie osoby powinny być uczciwe,lojalne i odpowiedzialne zaufanie,przyjażń,wsparcie

Gość gość
od tego czy facet kocha kobietę ponieważ wtedy kobieta "może więcej" :D

Gość gość
jesli partner/ka kocha,nie zdradzi resztę mozna wypracować

Gość gość
od boga

Gość gość
To sie wypowiem. Jestem w zwiazku zaraz bedzie 9 rok :-) I chyba mam zloty srodek. Osoba ktora pokochasz musi byc DOBRYM CZŁOWIEKIEM. Naprawde wiem co mowie. I przyjacielem :-) Jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie!!! Bez obraczki,przytulana dziesiatki razy dziennie,kocham cie slysze kilkanascie razy na dzien ♥ To jest niesamowite jak mozna byc szczesliwym u boku drugiego czlowieka. Zycze wam tego szczerze. Tylko pamietajcie to musi byc dobry czlowiek.

Gość gość
a żonę też tak przytulał i szeptał czułe słówka? czy raczej szkalował ja z kochanką?

Gość gość
Nie ma zony :-) Wierze w milosc czy to zle? Ze sa ludzie szczesliwi z milosci??

Gość gość
Czasem diabeł pozwala ludziom wieść Zycie wolne od kłopotów bo nie chce by zwrócili się do boga twój grzech jest jak więzienna cela ale miła i przyjemna a tobie wydaje się ze nie ma potrzeby by z niej wychodzić drzwi SA szeroko otwarte Az pewnego dnia czas się skończy drzwi celi zamkną się z hukiem i nagle będzie za późno

Gość gość
od milosci

Gość gość
zycie jest snem

Gość gość
To sie wypowiem. Jestem w zwiazku zaraz bedzie 9 rok usmiech.gif I chyba mam zloty srodek. Osoba ktora pokochasz musi byc DOBRYM CZŁOWIEKIEM. Naprawde wiem co mowie. I przyjacielem usmiech.gif Jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie!!! Bez obraczki,przytulana dziesiatki razy dziennie,kocham cie slysze kilkanascie razy na dzien ♥ To jest niesamowite jak mozna byc szczesliwym u boku drugiego czlowieka. Zycze wam tego szczerze. Tylko pamietajcie to musi byc dobry czlowiek. x cudnie gratuluję,prawdziwie jesteś szczęśliwą kobietą.

Gość gość
rzadko sie zdarza

Gość gość
wszystko zależy od ludzi,jak się dogadują i czy się szanują ale fakt,to rzadkie.

Zgadzam się,że trzeba wybrać dobrego człowieka.I samemu być dobrym ,życzliwym,uczciwym człowiekiem,który nie stosuje żadnych gierek,potrafi się szczerze porozumiewać,nie wykorzystuje innych ludzi..Do tego jeszcze przyciąganie seksualne i przyjaźń i jest idealnie:).